BLE KJÆRESTER: Britt Carin Jonassen og Eirik Fønstelien er nån offisielt kjærester. I mai viste de seg sammen for første gang, da de var en del av «Gullruten»-festen i Bergen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE KJÆRESTER: Britt Carin Jonassen og Eirik Fønstelien er nån offisielt kjærester. I mai viste de seg sammen for første gang, da de var en del av «Gullruten»-festen i Bergen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Var alvorlig syk under «Robinson»

TV-kjendisen måtte gjennom omfattende operasjon nå i sommer.

SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at den norske realitykjendisen Britt Carin Jonassen (26) hadde funnet tonen med «Farmen»-deltager Eirik Fønstelien (25). Nå er de to offisielt kjærester. Men alt er likevel ikke så enkelt for det forelskede paret.

Britt Carin har nemlig vært alvorlig syk gjennom lengre tid, skriver Her og Nå. Sykdommen endte med en sommer på Rikshospitalet, der hun nylig gjennomgikk en omfattende operasjon.

- Eirik har vært en veldig god venn hele veien. En utrolig støtte! Uten ham hadde dette vært enda tøffere, forteller hun til bladet.

Etter hva Seher.no kjenner til har 26-åringen vært syk i en lang, lang periode. Britt Carin skal også ha visst om sykdommen da hun i 2008 var en del av «Robinson-ekspedisjonen» på TV3.
 
- En av mine sterke sider er at jeg alltid har det bra. Jeg er livsglad og nyter livet, sier Jonassen til Seher.no.

Den tidligere «Robinson»-deltageren ønsker ikke å stå frem med hvilken type sykdom som har satt henne så tilbake. Men at det har vært tøft, det legger hun ikke skjul på.

- Er denne sykdommen grunnen til at du og Eirik brukte såpass lang til på å bekrefte at dere er kjærester?

- Ja, vi har liksom ikke hatt tid til å sette oss ned og bare være kjærester, vi har levd veldig i nuet, erkjenner hun.

Det er neppe noen hemmelighet at mange «Robinson»-deltagere synes det er beintøft å kjempe om heder og ære på øya i Malaysia. Men etter hva Seher.no kjenner til skal Jonassen ha opplevd det ganske annerledes.

Grimstad-jenta lever nemlig til vanlig med de samme smertene som mange opplever der nede.

- Denne sommeren har vært tøffere enn oppholdet på «Robinson»-øya, ja, bekrefter hun til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Viste seg med kjæresten på rød løper