Lene og Tonje fra «Farmen» 2018:

- Var alltid noe som manglet da jeg var sammen med gutter

«Farmen»-paret Lene og Tonje avslører hvordan romansen oppsto.

ÅPENHJERTIGE: I et større intervju med Dagbladet åpner «Farmen»-profilene Tonje og Lene opp om forholdet sitt. Foto: Alex Iversen / TV 2
ÅPENHJERTIGE: I et større intervju med Dagbladet åpner «Farmen»-profilene Tonje og Lene opp om forholdet sitt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Denne høsten har kjæresteparet Lene Sleperud (29) og Tonje Frøystad Garvik (29) markert seg i tv-ruten, som en del av casten i årets «Farmen» på TV 2.

Allerede før programmet begynte å rulle på skjermen, fortalte Lene og Tonje at de - av taktiske hensyn - ikke kom til å fortelle de resterende deltakerne om kjæresteforholdet.

Det må kunne sies at planen så langt har vært en suksess, da verken Tonje eller Lene har stått i fare for å ryke ut av konkurransen.

GODT BEVART HEMMELIGHET: Inne på gården valgte Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik å holde forholdet skjult. Sistnevnte har fortalt at hun er lesbisk, men ikke at hun er i et forhold, og at det er med meddeltakeren. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODT BEVART HEMMELIGHET: Inne på gården valgte Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik å holde forholdet skjult. Sistnevnte har fortalt at hun er lesbisk, men ikke at hun er i et forhold, og at det er med meddeltakeren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

I et større intervju med Dagbladet åpner jentene opp om hvordan de har klart å holde forholdet hemmelig. De forteller også åpenhjertig om reaksjonene fra de andre deltakerne, etter at paret avslørte sin relasjon ved endt innspilling.

- Aldri i tvil

Foruten å dele detaljer fra «Farmen»-universet, kommer Lene og Tonje også med private avsløringer, deriblant hvordan romansen mellom dem oppsto.

Paret møttes for litt over to år siden under Oslo Pride, og har vært kjærester i halvannet år.

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et seks år langt forhold, og var egentlig ikke i humør til å sjekke opp noen. Så kikket jeg meg litt rundt i rommet, og traff blikket hennes. Da var det gjort, forteller Tonje Frøystad Garvik til Dagbladet.

Sistnevnte har vært åpen om sin legning fra 19-årsalderen. Lene har på sin side alltid vært åpen for å bli forelsket i begge kjønn, men trengte ifølge avisen likevel tid på å venne seg til de uvante omgivelsene.

- Det var noe helt nytt, så vi gikk veldig forsiktig fram. I begynnelsen var vi først og fremst treningspartnere, og vi startet vel egentlig ikke å date før i begynnelsen av 2017. Det gikk enda lengre tid før vi bestemte oss for å bli kjærester, sier Lene til Dagbladet, og fortsetter:

- Før - da jeg var sammen med gutter - var det alltid et eller annet som manglet. Med Tonje føles alt helt naturlig, og jeg har aldri vært i tvil om at dette er det riktige, sier 29-åringen, før hun møter smilet til kjæresten.

- En trussel

Da Se og Hør møtte Tonje og Lene i forkant av innspilling, forklarte duoen blant annet hvorfor de mente det ville være riktig å holde forholdet for seg selv.

- Som par kan vi fort bli oppfattet som en trussel for gruppen, og vi ønsker å bli kjent med folk som enkeltindivider. Målet er å stå sammen i en finale, fortalte Lene den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Livet med deg💗

Et innlegg delt av Lene Sleperud (@leneslep)

Selv om de begge var nysgjerrige på hvordan det ville bli å delta i konkurransen, hadde jentene også et annet motiv enn bare en potensiell seier.

- Samfunnet har gjerne en oppfatning av lesbiske som jenter med kort hår og saggebukse. Det er selvfølgelig helt greit, men vi ønsker å vise en annen side av spekteret. Vi er helt vanlige jenter som liker jenter, og vil gjerne bidra til at flere synes det er enklere å komme ut av skapet, fortalte Tonje Frøystad Garvik.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Besvimte etter blodig hendelse

Selv om duoen fortsatt er med i løpet om finaleplass, har ikke gårdsoppholdet gått helt smertefritt for seg.

Forrige måned kunne man nemlig se at Lene Sleperud ble skadet av kjæresten under et ublidt møte med en ljå.

De to 29-åringene hadde ingen særlig erfaring med å slå korn fra før, og valgte derfor å følge meddeltaker Sølvi Monsen (56) i starten. Etter å ha fått grep om det, gikk det hurtig og effektivt for seg - helt til Sleperud fikk kjærestens ljå i leggen.

- Det ble veldig dramatisk, altså. Det var egentlig en ganske morsom episode. Jeg begynte fort å få taket på hvordan man gjorde dette, mens Tonje ble giret og ville lære. Plutselig kjente jeg at det satt noe i leggen min som var ganske sterkt, uttalte hun til Se og Hør.

BLODIG: Det begynte å blø fra såret til Sleperud, som selv svimte av da hun så skadene hun var påført. Det skulle heldigvis vise seg å ikke være spesielt alvorlig. Foto: TV 2
BLODIG: Det begynte å blø fra såret til Sleperud, som selv svimte av da hun så skadene hun var påført. Det skulle heldigvis vise seg å ikke være spesielt alvorlig. Foto: TV 2 Vis mer

Frøystad Garviks ljå gikk rett inn i Sleperuds legg, og blodet begynte å renne. Da hun tok på leggen og så at det var blod på hånden hun førte fremfor sitt eget ansikt, gikk det brått i svart for Sleperud.

- Jeg tåler virkelig ikke blod. Jeg så stjerner og gikk i bakken, sa hun, og fortsatte:

- Men hele situasjonen er ganske morsom, for jeg fikk mer vondt av Tonje enn av meg selv. Hun fikk jo så utrolig dårlig samvittighet, og passet på meg som en løvemamma. Jeg passet også mer på henne enn meg selv når jeg våknet igjen, for det var fælt å se at hun hadde det vondt, forklarte hun.

LES OGSÅ: - Hun prøvde å drite meg ut foran alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer