FAMILIEFLOKK: Brad Pitt og Angelina Jolies seks barn oppfordret mamma og pappa til å gifte seg. Her er hele familien fotografert på flyplassen i Los Angeles i fjor. Foto: FameFlynet
FAMILIEFLOKK: Brad Pitt og Angelina Jolies seks barn oppfordret mamma og pappa til å gifte seg. Her er hele familien fotografert på flyplassen i Los Angeles i fjor. Foto: FameFlynetVis mer

Var allerede gift før bryllupet

Angelina Jolie bekrefter den godt bevarte hemmeligheten.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom den gledelige nyheten om at Hollywood-paret Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (51) hadde giftet seg i en romantisk seremoni i Frankrike.

Men nå avslører Jolie at paret allerede var gift før bryllupsseremonien som ble avholdt i den lille kirken på 39-åringens franske luksuseiendom Chateau Miraval.

- Før bryllupet i Frankrike med barna hadde Brad og jeg allerede giftet oss i California. Ettersom vi er amerikanere kunne vi ikke gifte oss lovlig i Frankrike, og en dag sa jeg til Brad: «La oss møtes halv fem», og så signerte vi papirene, forteller hun til det italienske magasinet Io Donna, ifølge UsMagazine.

STADIG LIKE FORELSKET: Angelina og Brad traff hverandre under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004, og ble et par året etter. Her fra fjorårets Oscar-fest. Foto: Stella Pictures
STADIG LIKE FORELSKET: Angelina og Brad traff hverandre under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004, og ble et par året etter. Her fra fjorårets Oscar-fest. Foto: Stella Pictures Vis mer

Solgte bryllupsbildene

Bryllupet på vingården ble avholdt med kun nærmeste familie og venner til stede, men det mektige ekteparet solgte bilderettighetene til People Magazine og Hello Magazine for over 20 millioner kroner.

Pengene gikk uavkortet til ekteparets veldedighetsfond «Pitt-Jolie Foundation».

Jolie har tidligere avslørt at det var de seks barna Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (8) og tvillingene Vivienne og Knox (6) som sto for bryllupsplanleggingen:

- Vi diskuterer det med barna, og det er på grensen til hysterisk morsomt hvordan de ser for seg bryllupet. De kommer på en måte til å være bryllupsplanleggerene. Det blir enten med et Disney- eller paintball-tema, sa hun til People i mai.

Barna dekorerte brudekjolen

Og ganske riktig, de seks barna hadde satt sitt preg på foreldrenes bryllup.

34-åringen stilte nemlig i en spesialdesignet kjole fra designer Luigi Massi - som jobber for Atelier Versace - dekorert med tegninger laget av deres barn.

MØTTE PAVEN: Angelina Jolie håndhilste denne uken på pave Francis i Vatikanstaten. Hun er i Italia i forbindelse med visning av filmen «Unbroken» - som Jolie har regien på. Foto: All Over Press
MØTTE PAVEN: Angelina Jolie håndhilste denne uken på pave Francis i Vatikanstaten. Hun er i Italia i forbindelse med visning av filmen «Unbroken» - som Jolie har regien på. Foto: All Over Press Vis mer

Angelina og Brad traff hverandre under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004, og ble et par året etter.

Denne uken møtte hun pave Francis (78) i Vatikanstaten, i forbindelse med visning av filmen «Unbroken» i Roma - som Jolie har regien på.

LES OGSÅ: Angelina Jolie fjernet brystene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.