«Farmen»-ordføreren:

- Vanvittig mange hatmeldinger

Dan Håvard Johnsen røk ut av «Farmen» søndag.

UTE: Dan Håvard Johnsen er ute av både «Farmen» og «Torpet». Nå forteller han om hvordan tilbakemeldingene har vært. Foto: Anton Soggiu/ Strix Televisjon/ TV 2
UTE: Dan Håvard Johnsen er ute av både «Farmen» og «Torpet». Nå forteller han om hvordan tilbakemeldingene har vært. Foto: Anton Soggiu/ Strix Televisjon/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke på «Farmen» ble ordfører Dan Håvard Johnsen (54) valgt til førstekjempe av storbonde Bente Rabba (54), etter at han selv meldte seg til å ta på seg førstekjemperollen for å redde venninnen Ivana Miric (28).

SKUFFA: Det blir amper stemning på «Farmen» da Hashar finner ut at det har blitt begått et regelbrudd. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Johnsen valgte Harshar Aziz (34) som andrekjempe og de konkurrerte mot hverandre i øvelsen «Saging».

Til slutt var det ordføreren som måtte takke for seg og forlate gården. Johnsen valgte også å trekke seg fra sidekonkurransen «Torpet».

Johnsen avkrefter til Se og Hør at han tapte med vilje.

- Jeg tok i det jeg kunne. Men jeg var så klar for å treffe kona mi igjen at det nok spilte inn på frekvensen i sagingen, forteller han.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-ryktene. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

- Vanvittig mye hatmeldinger

Til Se og Hør forteller Johnsen at selv om det har vært positive tilbakemeldinger etter «Farmen»-deltakelsen, har han også fått en god dose med hat.

- Jeg har fått fantastiske tilbakemeldinger fra lokalmiljøet. Jeg får vanvittig mye hatmeldinger på mail og melding, men fra lokalmiljøet har det vært utrolige positive reaksjoner. Så der er det femti-femti med «lovers» og «haters».

Han forteller lattermildt at kreativiteten har ingen grenser når det kommer til hva folk skriver til ham.

- Det kan for eksempel stå at jeg må brenne i helvete, også var det en som skrev at jeg var den største dritten siden Arne Rettedal (tidligere ordfører i Stavanger, journ.anm.). Det tok jeg bare som et kompliment, ler han og fortsetter:

- Så det har ikke skortet på kreativiteten i utskjellingen av meg!

NYTT: For første gang i programmets historie blir «Farmen»-utfordrerne sendt til Torpet. Her er de. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Bryr seg ikke om hatet

Ordføreren forteller at blant alle tilbakemeldingene han har fått, så kan han nok finne drapstrusler fra folk som vil «ta knekken» på ham. Likevel tar han all hatet med knusende ro.

- Vi ordførere har hotline til beskyttende myndigheter, så det tar jeg helt med ro.

Johnsen kan også avsløre at han har funnet den beste måten å få de som slenger med leppen til å tie.

- Hver gang jeg blir skjelt ut på tekstmelding så svarer jeg bare «Herlig» med et hjerte bak. Da pleier det å bli stille, forteller han med et smil.

LES OGSÅ: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»: - Var nesten litt i sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer