«Torpet Kjendis»:

Vant «Torpet Kjendis»

Vinneren av «Torpet Kjendis» bestemte seg for å lure «Farmen Kjendis»-deltakerne.

FINALE: Etter en intens kunnskapskonkurranse, var vinneren av årets «Torpet Kjendis» kåret. Foto: TV 2
FINALE: Etter en intens kunnskapskonkurranse, var vinneren av årets «Torpet Kjendis» kåret. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • SPOILER! Ikke les mer om du ikke ønsker å vite hvem som vant «Torpet kjendis».

Sidekonkurransen til «Farmen kjendis», «Torpet Kjendis», har servert seerne dramatikk og morsomme øyeblikk.

Marna Haugen (40), Martine Lunde (25) og Mia Gundersen (60) var de tre første deltakerne på gården. Flere «Farmen Kjendis»-deltakere har kommet og gått siden den gang, og igjen i finalen sto Ole Martin Alfsen (52), Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) og nevnte Marna Haugen.

Dersom du ryker ut av «Farmen Kjendis», havner du på «Torpet». Som deltaker på «Torpet Kjendis» har man som kjent mulighet til å kjempe seg inn på «Farmen Kjendis» og bli en fullverdig deltaker av konkurransen.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Bursdag og julaften samtidig

Da Jakobsen, Alfsen og Haugen møttes til en kunnskapskonkurranse, var det til slutt sistnevnte som stakk av med finaleseieren.

- Det var så gøy! Det var bursdag og julaften samtidig, forteller «Torpet Kjendis»-vinneren til Se og Hør.

Haugen var ikke sikker på om det ville være henne selv som gikk seirende ut av finalen.

- Det er jo en kunnskapskonkurranse, og du står jo mot to personer som har vært der lenge som også kan gårdsboken ganske bra. Spørsmålene trenger nødvendigvis ikke å være fra gårdsboken i det hele tatt, så det er ingen som står der og føler seg overlegen. Seieren er ikke i boks før du vet at den er i boks, forklarer Haugen.

- Man er jo i et enormt konkurransemodus, så jeg gikk veldig i det og opplevde at jeg klarte å være veldig tilstede, rolig og fattet.

Det tror Haugen sikret henne seieren og en sjanse på «Farmen Kjendis».

- Ole Martin står ved siden av meg og er et leksikon. Så det eneste jeg kunne gjøre var å stole på meg selv og ikke få jernteppe. Så jeg tenke «Marna, du kan det du kan, og de spørsmålene du får skal du svare på».

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Allerede en vinner

Dermed kunne Haugen sette kurs mot Bøensætre gård, bedre kjent som «Farmen Kjendis»-gården. Influenseren synes det var gøy å møte de andre deltakerne på Bøensætre.

- De var som en klan som hadde levd isolert kjempelenge. De var så interessert i meg og de hadde så mange spørsmål, forteller hun.

Selv var Haugen var fullt oppdatert av alt som hadde skjedd på «Farmen»-gården. De som røk ut av konkurransen og dro til «Torpet», hadde gitt henne full rapport.

VIRALHIT: «Komikerfrue» Marna Haugen vekker oppsikt, også i utlandet. Video: Instagram / @komikerfrue Vis mer

Til tross for en fersk «Torpet»-seier, ville ikke Haugen slappe av for tidlig.

- Jeg var veldig forberedt på å gå rett i kamp. Så det kampmoduset som jeg hadde og kom fra, det la jeg ikke fra meg. Så jeg tenkte: «nå blir jeg bare værende i det moduset her».

- Jeg tenkte «her kommer jeg inn, og blir lagt på hoggestabbe med en gang, og det er helt greit. Jeg er allerede en vinner».

Lurte de andre deltakerne

Selv om Haugen hadde slått seg til tro med en seier på «Torpet Kjendis», ville hun fortsatt kjempe for å kunne bli på gården. Det ga henne en idé.

- Jeg løy da jeg kom inn dit. For jeg skjønte at her var det så sykt mye takktikkeri.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg hadde forstått at Sophie Elise (Isachsen, journ.anm.) gikk rundt og bruset med fjærene om at hun var god i melkespannholdning. Det er jo en kjempesmart taktikk for å ikke bli valgt til andrekjempe. Så jeg tenkte at jeg skulle gjøre det samme. Så jeg løy om konkurransene jeg hadde vært i på «Torpet», forteller influenseren lattermildt.

Haugen fortalte de andre «Farmen Kjendis»-deltakerne at hun hadde slått ut Shabana Rehman i en konkurranse på gården.

- Det sa jeg bare for å skremme de litt. Jeg er ikke en sånn person, og her ble jeg det. Så jeg synes det var så gøy å være litt rampete.

LES OGSÅ: «90 Day Fiancé»:Vil skille seg - får sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer