«Torpet kjendis»:

Vant «Torpet kjendis»

- Jeg bar ikke nag til noen, sier Espen Thoresen om sin retur til «Farmen kjendis», som i utgangspunktet endte i to høylytte krangler.

FINALISTER: Signy Fardal og Espen Thoresen var de siste deltakerne i «Torpet kjendis». Thoresen stakk mandag av med seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2
FINALISTER: Signy Fardal og Espen Thoresen var de siste deltakerne i «Torpet kjendis». Thoresen stakk mandag av med seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sidekonkurransen til «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», har ikke akkurat gått stille for seg i år. Høylytte diskusjoner, krangler og Mira Craig som måtte forlate konkurransen, har naturligvis skapt overskrifter i den kulørte delen av pressen.

Som deltaker på «Torpet» har man som kjent mulighet til å kjempe seg inn på «Farmen», og blir med det en fullverdig deltaker av konkurransen.

Mandag møttes Signy Fardal og Espen Thoresen, som begge var blant de opprinnelige deltakerne i årets sesong av TV 2-suksessen, til finale. Etter en intens kunnskapskonkurranse, kunne Thoresen slippe jubelen løs og reise tilbake til gården.

Til Se og Hør kan han etter seieren fortelle at utfallet var forventet og at det ikke kom som noen overraskelse - siden konkurrentene hans inne på «Torpet kjendis» var rimelig slitne allerede da han ankom.

- Hvordan så du for deg å møte de andre deltakerne igjen?

- Jeg husker jeg var spent på det psykologiske spillet, for det var jo stort sett den samme gjengen på gården som da jeg forsvant. Mange drar jo frem denne konflikten mellom meg og John Arne Riise, men det var en enveiskonflikt, siden jeg kun ignorerte ham. Det var han som var i konflikt med meg, sier Thoresen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer