«Torpet kjendis»:

Vant «Torpet kjendis»

- Jeg bar ikke nag til noen, sier Espen Thoresen om sin retur til «Farmen kjendis», som i utgangspunktet endte i to høylytte krangler.

FINALISTER: Signy Fardal og Espen Thoresen var de siste deltakerne i «Torpet kjendis». Thoresen stakk mandag av med seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2
FINALISTER: Signy Fardal og Espen Thoresen var de siste deltakerne i «Torpet kjendis». Thoresen stakk mandag av med seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sidekonkurransen til «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», har ikke akkurat gått stille for seg i år. Høylytte diskusjoner, krangler og Mira Craig som måtte forlate konkurransen, har naturligvis skapt overskrifter i den kulørte delen av pressen.

Som deltaker på «Torpet» har man som kjent mulighet til å kjempe seg inn på «Farmen», og blir med det en fullverdig deltaker av konkurransen.

SEIERSKLEMMEN: Slik så det ut etter at Espen Thoresen hadde vunnet konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
SEIERSKLEMMEN: Slik så det ut etter at Espen Thoresen hadde vunnet konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Mandag møttes Signy Fardal og Espen Thoresen, som begge var blant de opprinnelige deltakerne i årets sesong av TV 2-suksessen, til finale. Etter en intens kunnskapskonkurranse, kunne Thoresen slippe jubelen løs og reise tilbake til gården.

Til Se og Hør kan han etter seieren fortelle at utfallet var forventet og at det ikke kom som noen overraskelse - siden konkurrentene hans inne på «Torpet kjendis» var rimelig slitne allerede da han ankom.

- Hvordan så du for deg å møte de andre deltakerne igjen?

- Jeg husker jeg var spent på det psykologiske spillet, for det var jo stort sett den samme gjengen på gården som da jeg forsvant. Mange drar jo frem denne konflikten mellom meg og John Arne Riise, men det var en enveiskonflikt, siden jeg kun ignorerte ham. Det var han som var i konflikt med meg, sier Thoresen.

- Dårligere stemning

Han husker også at da han dro fra gården, begynte han å se det verste i enkelte folk.

- Derfor valgte jeg også mine venner, da spesielt Signy, Öde, Anniken og Eli Kari. De hadde integritet. Derfor var jeg spent på hva som hadde skjedd de siste to ukene, og det var rett og slett mye.

FYR: Linni Meister og Mira Craig røk i tottene på hverandre inne på «Torpet kjendis» - nå forteller førstnevnte at hun ikke alltid følte seg helt trygg. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Thoresen forteller at han kom tilbake til en annen stemning, en dårligere stemning med rykter om både det ene og det andre.

Var du bekymret over å skulle møte Lasse igjen?

- Altså, jeg har aldri vært redd for noen, i hvert fall ikke ham. For meg er han en storvokst selskapsdanser som forsøker seg på den sjeldne sjangerblandingen pen viking. Jeg bar ikke nag til noen. Dette er tv og underholdning, ingenting annet, svarer han med et glimt i øyet.

- Manipulert

Før komikeren røk ut av «Farmen kjendis» tidligere i sesongen, var det svært dårlig stemning mellom ham og tidligere fotballspiller John Arne Riise. I ettertid tok han også et heftig oppgjør med storbonden Lasse Matberg. Dette etter å ha blitt valgt til tvekamp for andre uke på rad.

Da han måtte forlate konkurransen, hadde komikeren kun én kommentar, av det sarkastiske slaget, til sin egen «Farmen kjendis»-exit.

- Valget var manipulert. Jeg vant med stor margin. Når det ser ut som jeg taper, er det fordi det er kryssklippet av mainstream media, jøder og George Soros, sa han til Se og Hør.

FARMEN: Espen Thoresen meldte seg på «Farmen» i fylla. Vis mer

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, hadde dette å si om kommentaren til Espen Thoresen:

- Vi tror de fleste vil forstå at det Espen sier er ment som satire, og at dette faller på sin egen urimelighet.

- Ikke forberedt

Til Se og Hør forteller «Torpet kjendis»-finalist Signy Fardal at hun mentalt sett hadde sjekket ut av TV-innspillingen da hun røk ut av «Farmen kjendis» like før.

- Jeg var ikke forberedt på at jeg skulle i ny kamp, så jeg bestemte meg for at hvis skjebnen ville at jeg skulle vinne denne finalen uten å ha lest gårdsboka på noen av gårdene, da skulle jeg akseptere det. I tillegg hadde jo Espen lyst til å komme tilbake til hovedgården og rydde opp litt, sier hun.

59-åringen, som søndag fortalte at exiten hennes fra «Farmen kjendis» var avtalt spill, understreker at det ikke var tilfellet denne gangen.

- Jeg sa til Espen at jeg unnet ham å vinne om han skulle gjøre det.Og at vi bare fikk se hvordan det gikk. Men jeg hadde uansett logget ut, og var klar for å komme meg hjem, fastslår den tidligere Elle-redaktøren.

LES OGSÅ: Kjendismanager får egen tv-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer