Vant «The Voice»

Erlend Gunstveit stakk av med seieren i sangkonkurransen.

VINNER: Erlend Gunstveit vant «The Voice». Foto: TV 2 / NTB
VINNER: Erlend Gunstveit vant «The Voice». Foto: TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren har en rekke aspirerende artister tatt mikrofonen fatt og sunget foran dommerpanel og publikum i «The Voice». Flere håpefulle sangtalenter har måttet forlate konkurransen underveis, og fredag kveld sto fire finalister igjen.

Natan Dagur (21), Erlend Gunstveit (25), Maria Petra Brandal (21) og Sofie Fjellvang (20) var de som skulle kjempe om tittelen som «Norges beste stemme».

Gunstveit og Brandal sto seinere igjen i superfinalen. Superfinalistene sang henholdsvis Joni Mitchells «Both Sides Now» og Moddis «House by the Sea».

Til slutt ble det hele avgjort: Erlend Gunstveit hadde sunget seg til topps i den gjeve sangkonkurransen.

FINALE: Natan Dagur er klar for finale i «The Voice». Reporter: Sofie Losen. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Det betyr helt enormt mye. Jeg blir helt tom for ord, sa grimstadværingen etter seieren.

25-åringens mentor, Tom «Matoma» Stræte Lagergren, jublet og ropte i sin tur:

- Det er så Team Matoma! Full fræs.

Til Se og Hør skriver Gunstveit i en SMS at han aldri hadde sett for seg å vinne.

- Det er en helt ubeskrivelig følelse, og når jeg tenker tilbake på alle de fantastiske deltakerne jeg har møtt gjennom «The Voice», så er hele finalen uvirkelig for meg. Det betyr enormt mye å få denne anerkjennelsen av folk der hjemme. Det har vært en knallfin opplevelse å være med på «The Voice», og jeg hadde aldri drømt om å vinne - det var uvirkelig å stå i finalen også.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Videre takker han alle som har stemt på ham, samt mentor «Matoma».

- Jeg vil spesielt takke Tom som har trodd på meg hele veien, selv om andre ikke har trodd på meg - og når jeg ikke har trodd på meg selv. Dette har vært en utrolig opplevelse!

LES OGSÅ: - Jeg var aldri den kule kiden i klassen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer