BEAUTYQUEEN: Maiken Madeleine Gaup ble lørdag kåret den norske vinneren av LRs skjønnhetskonkurranse.
BEAUTYQUEEN: Maiken Madeleine Gaup ble lørdag kåret den norske vinneren av LRs skjønnhetskonkurranse. Vis mer

Vant stor skjønnhetskonkurranse

- Det er kjempeartig, sier Frøken Norge-deltager Maiken Madelein Gaup.

SEHER.NO: Lørdag 10. januar ble skuespiller Mikkel Gaups (40) datter, Maiken Madeleine Gaup (18), kåret vinneren i finalen i den prestisjefulle foto- og skjønnhets
konkurransen til LR Health and Beauty Systems i Stjørdalen.

Tyske LR Health and Beauty Systems er leverandør av produkter som parfyme, kosmetikk, kroppspleie, og kosttilskudd.

Selskapet, som er kjent verden over, har også supermodell Heidi Klum som sin frontfigur.

Fotokonkurransen har vært et ledd i LRs mål om å gjøre produktene bedre kjent blant den yngre forbrukergruppen, og vinneren får blant annet reise til Tyskland på profesjonell modellfotografering og vil pryde katalogen LR World gir ut i Norge.
Gikk helt til topps
Frem til 12. desember kunne man stemme på kandidatene på nettet, deretter var det opp til ledelsen i LR i Tyskland å stemme over hvem de mente burde vinne den norske finalen.

Og lørdag ble det altså klart at Maiken hadde gått helt til topps og nå kan smykke seg med tittelen "beautyqueen".

- Det var kjempeartig. Jeg fikk ikke vite det før i går kveld. Så 22. januar skal jeg til Tyskland og bli tatt bilder av og få treffe alle vinnerne fra de andre landene. Det blir kjempespennende, sier en overlykkelig Maiken til Seher.no.

Trønderjenta, som har jobbet som modell i nærmere 3 år, er også en av 48 finalister i årets Frøken Norge og forteller at hun meldte seg på LR-konkurransen fordi hun så det som en fantastisk mulighet til å få mer erfaring.

- Jeg tar med meg alt det positive. Det blir en kjempebra og nyttig opplevelse og så får jeg jobbe med mange profesjonelle, forteller hun.

For selv om det fortsatt er usikkert hvem av finalistene som ender opp i Frøken Norge-finalen, håper 18-åringen at hun skal nå helt til topps.

Les mer om de 48 Frøken Norge-finalistene på Froken.no!

- Ja, selvfølgelig. Jeg håper jo på å vinne. Jeg skal bare være meg selv og stå på, så får vi se, sier hun.

Svært stolt pappa
Pappa Mikkel på sin side synes det er kjempestas at datteren vant LR-konkurransen, og er svært stolt av det hun har oppnådd så langt.

- Det er kjempehyggelig for Maiken, og jeg tror hun synes det er veldig stort. Det er en kjempeflott mulighet til å være forberedt dersom hun kommer videre i Frøken Norge-konkurransen. LR gir henne mulighet til å reise til Tyskland, være med på fotoshoots, så det er veldig kule ting hun får være med på. Hun har vært veldig smart som har sett denne muligheten, og jeg ønsker henne selvfølgelig masse masse lykke til, sier Mikkel til Seher.no.

I Tyskland er LR-konkurransen enormt populær og hele 30.000 tyske jenter meldte seg på. Konkurransen er også stor i våre naboland Sverige og Danmark.
Ifølge Unni Nordhammer, organisasjonsleder i LR-international, er det flere grunner til at nettopp Maiken vant.

- Hun er en veldig søt jente og var helt klart en veldig god kandidat. Hun er også naturlig flott, og så var det mange som stemte på henne, sier Nordhammer til Seher.no. 

Les mer om Maiken og de andre 48 Frøken Norge-finalistene på Froken.no!

Se jentene fra Nord!

Se jentene fra Sørøst!

Se jentene fra Vest!

Se jentene fra Østlandet!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Reddet datteren fra å bli blind!