Kurt og Veronica Rasmussen:

Vant «Sommerhytta» - slik går det nå

Kurt og Veronica Rasmussen vant både konkurransen og sin egenbygde hytte.

VANT: Kurt og Veronica Rasmussen sto igjen som vinnerne av årets «Sommerhytta»-sesong. Her foran sin egenbygde hytte på Mjøsli. Foto: Morten Eik / Se og Hør
VANT: Kurt og Veronica Rasmussen sto igjen som vinnerne av årets «Sommerhytta»-sesong. Her foran sin egenbygde hytte på Mjøsli. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I juni bli det endelig klart hvem som gikk av med seieren og dermed vant sin egenbygde hytte i årets «Sommerhytta». Det var far og datter Kurt (49) og Veronica Rasmussen (26).

Duoen hadde vært store forhåndsfavoritter hele veien, og vant til slutt finalen over kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg og Jone Engemoen Hansen.

Nå har det imidlertid gått et halvt år siden den store finalen, og Se og Hør tar derfor kontakt med Rasmussen for å høre hvordan det har gått med dem.

STIKKER: Etter en konkurranse i «Sommerhytta» ble Anna og Jone intervjuet, da stakk Anna fra intervjuet. Video: TV 2 Vis mer

- Tiden har gått veldig fort siden det gikk på TV. Vi ser tilbake på det som noe utrolig morsomt, slitsomt, lærerikt og ikke minst veldig stort. En opplevelse for livet, rett og slett, sier de til Se og Hør.

De forteller at de har tatt med seg masse lærdom innen snekring og oppussing, og at de i tillegg har lært mye om både seg selv og andre mennesker.

Totalrenoverte leiligheten

Og det virker som de trivdes godt med både snekring og oppussing. Allerede to dager etter finalen, som ble spilt inn sommeren 2020, satte Veronica og samboeren Markus i gang med oppussing av leiligheten i Oslo.

Også Kurt og lillebror Vetle har vært til god hjelp der.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« ble vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer

- Etter nesten halvannet år er den endelig ferdig totalrenovert, jubler 26-åringen.

Hun legger imidlertid til at det er deilig å være ferdig med oppussingen for denne gang, og forteller at hun og samboeren slapper av og nyter tiden i helt ny leilighet.

Under innspillingen av TV-programmet fokuserer deltakerne på å pusse opp førsteetasjen i hytta, og andreetasjen må dermed ferdigstilles i etterkant.

Kurt og Veronica forteller at de har gjort noen små endringer i førsteetasjen etter de overtok hytta, og også jobbet en del med uteområdet.

FRI OG FRANK: Trine Rishaug Lium og Trude Rishaug Lium kjent som tvillingene fra «Sommerhytta» nyter singellivet, og røper hvilke TV-konsepter de kunne tenke seg å være med på. Video: Rød løper / Reporter: Sofie Losen / Kamera: Kristian Ridder-Nielsen / Klipp: Christian Fjermeros Vis mer

- Vi har planer om å sette i gang med andreetasjen etter hvert også. Foreløpig har vi ikke stresset med å få ferdig den, fordi vi har hatt andre prosjekter på gang og rett og slett bare nytt hyttetilværelsen litt.

Overetasjen består av en hems med to soverom og loftstue, og har dermed god plass til hele familien.

Hyttejul

Flere av de tidligere «Sommerhytta»-vinnerne har endt opp med å selge eller leie ut hytta de vant.

Blant annet fjorårets vinnere Øyunn Krogh og Levi Try leier ut hytta for å tjene inn noen kroner til å dekke alle utgiftene. Vinnerne fra 2019, Kjartan Haugen og Knut Ivar Pelerud, valgte å selge sin hytte.

RING PÅ FINGEREN: Anna ser lyst på fremtiden sammen med Jone etter «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

Det kommer imidlertid ikke årets vinnere til å gjøre:

- Nei, vi kommer ikke til å leie ut hytta. Vi har tilbrakt masse tid der siden i sommer, og den er i bruk nesten hver helg. Vi stortrives! forteller de.

Og det er ingen tvil om at hytta, som er lokalisert på idylliske Mjøsli, har falt i god smak hos flere enn bare Kurt og Veronica. I år tar de nemlig med seg hele gjengen ut til Mjøsli for å feire en helt spesiell høytid der:

- Det blir julefeiring på hytta med familien, bekrefter duoen.

REISE: Trine ble nødt til å reise fra «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

Og på spørsmål om hva som skjer fremover, utelukker ikke Veronica at hun muligens blir å se på TV-skjermen igjen:

- Jeg hadde uten tvil gjort det igjen, om jeg hadde fått tilbudet i dag. Jeg hadde heller ikke vært fremmed for å være med på noe lignende igjen, avslutter hun.

LES OGSÅ: Selger huset: - Utrolig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer