Øyunn Krogh:

Vant «Sommerhytta» - slik går det nå

Øyunn Krogh letter på sløret om hytta, årets deltakere og livet.

VINNER: Øyunn Krogh og kjæresten Levi Try vant «Sommerhytta» sesong 4 og fikk beholde hytta de bygde. Foto: TV 2
VINNER: Øyunn Krogh og kjæresten Levi Try vant «Sommerhytta» sesong 4 og fikk beholde hytta de bygde. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst var det kjæresteparet Øyunn Krogh (25) og Levi Try (23) som gikk helt til topps i TV 2-programmet «Sommerhytta». De fikk dermed beholde sin drømmehytte, mens de andre hyttene ble lagt ut for salg.

I november kunne duoen avsløre at de skulle leie ut hytta, slik at de forhåpentligvis kunne gå i null med utgifter og leieinntekter.

Når Se og Hør slår på tråden til Krogh er de, ironisk nok, på vei ut til sommerhytta på Lyseren. Hun forteller at de nylig leide ut hytta til noen som bodde der i hele to måneder.

- Å leie ut hytta har gått veldig fint! Vi har fått brukt den mye selv, samtidig som vi har klart å gå i null, som var målet, forteller 25-åringen, og legger til at en eventuell gevinst vil gå til hytte-kontoen.

IKKE GLAD: Adrian og Christine får en gave fra Anna og Jone i «Sommerhytta», men blir ikke så veldig glad. Video: TV 2 Vis mer

Roser deltakerne

Nå er det årets sesong av den populære hytte-konkurransen som ruller og går på TV med fire nye par som kjemper om seieren.

Hyttebyggingen fremstår slitsom i år også, men en ting har hun likevel bitt seg merke i:

- Det virker som deltakerne i år får sovet litt mer, de virker mer uthvilte. Jentene orker å sminke seg, det droppet vi rimelig raskt, ler 25-åringen.

Hun vil ikke utnevne noen som favoritter, men selv har hun et ekstra godt øye til Christine Kirkhorn (26) og Adrian Middelthon (24).

KJÆRESTER? Adrian og Christine i «Sommerhytta» snakker om at de andre tror at de er kjærester. Video: TV 2 Vis mer

Legger igjen bilder

Krogh har tidligere sagt at det er flere «Sommerhytta»-fans som har leid hytta, og tilbakemeldingene har i etterkant vært utelukkende positive:

- Folk blir veldig overrasket over plasseringen, at den faktisk ligger helt nede ved vannkanten, akkurat som på TV. Det har vært mange barnefamilier som har leid, og det er veldig koselig for mange legger igjen hyggelige brev og bilder, forteller hun, og legger til:

- Også har vi hyttebok som alle skriver i, den skal det bli gøy å gå gjennom om noen år!

FULL FORVIRRING: Etter at Anna og Jone vinner en konkurranse i «Sommerhytta» blir det full forvirring om hvilken premie de skulle ha valgt. Video: TV 2 Vis mer

Røper spennende prosjekt

I november kunne Øyunn avsløre overfor Se og Hør at hun hadde sagt opp jobben for å satse på et liv som influenser.

På det tidspunktet hadde hun ikke en konkret plan, men hun hadde en voksende følgerskare på TikTok, og skulle også begynne med YouTube.

SA OPP JOBBEN: «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh sa opp jobben. Slik er livet som arbeidsledig. Video: Øyunn Krogh / Tiktok Vis mer

Nå har hun imidlertid fått en solid mengde følgere både på TikTok, Instagram og YouTube, og jobber derfor fulltid med og lever av sosiale medier. En karrieredrøm hun har hatt lenge.

- Jeg har det utrolig fint, jeg har aldri trivdes så godt som det jeg gjør nå.

«Sommerhytta»-profilen legger til at det også har blitt noen konferansierjobber, noe hun håper det blir mer av i tiden fremover.

I tillegg kan hun avsløre spennende prosjekter i fremtiden:

- Jeg skal gjøre noe veldig gøy i sommer, men jeg kan ikke si hva det er, sier hun hemmelighetsfullt.

LES OGSÅ: Får kritikk for seieren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer