Vant skjønnhetskåring etter sexfilm-skandale

- Dette er en stor boost for selvtilliten min, sier TV-stjernen Tulisa Contostavlos.

KÅRET TIL VERDENS MEST SEXY: TV-stjernen Tulisa Contostavlos kan glede seg over å ha blitt kåret til verdens mest sexy kvinne av leserne til den britiske utgaven av bladet FHM. Foto: FameFlynet
KÅRET TIL VERDENS MEST SEXY: TV-stjernen Tulisa Contostavlos kan glede seg over å ha blitt kåret til verdens mest sexy kvinne av leserne til den britiske utgaven av bladet FHM. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos (23) ble kjent langt utenfor Storbritannias grenser, da en privat sexfilm med henne og eks-kjæresten Justin Edwards havnet på internett.- Når man deler et intimt øyeblikk med noen man elsker og stoler på, tenker man aldri at det videomaterialet på et tidspunkt blir delt med hele landet, sa Contostavlos etter at filmen slo ned som en bombe i hjemlandet.Nå kan imidlertid 23-åringen glede seg over at oppmerksomheten har ført med seg en uventet bonus.I april ble hun kåret til «Verdens mest sexy kvinne» av leserne til den britiske utgaven av det kjente bladet FHM.I den nyeste utgaven av bladet poserer Tulisa lettkledd på forsiden.Til avisen Daily Mail sier Contostavlos at hun setter tittelen svært høyt.-  Dette er en stor boost for selvtilliten min. Fotoshooten for FHM er uten tvil det mest sexy jeg har gjort. Denne prisen vil stå på peishyllen min i lang tid.På plassene bak Tulisa følger artistene Cheryl Cole og Rihanna.Se hele listen og bilder av FHM-lesernes 100 mest sexy kjendiskvinner her! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ:   

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer