PILEGRIMER: Ari og Märtha forberedte seg til bryllup langs Pilegrimsleden. 5 år senere feiret de bryllupsdagen på samme måte. Nå kan du gå i deres fotspor.
PILEGRIMER: Ari og Märtha forberedte seg til bryllup langs Pilegrimsleden. 5 år senere feiret de bryllupsdagen på samme måte. Nå kan du gå i deres fotspor.Vis mer

VANT ROMANTISK NATT

Märtha og Ari dro på pilegrimstur - og sov i romantisk stabbur. Her er vinneren som skal tilbringe en natt i samme seng!

KONKURRANSEN ER OVER!

Den heldige vinneren er Mona Fløtten fra Eidsvoll!


SEHER.NO: Nå kan du sove i samme seng som Ari og Märtha.

Du får en tur langs Pilegrimsleden - eller Prinsesseruten som den også kalles på folkemunne.

Overnatt på det gamle krongodset Sundet gård i idylliske omgivelser i Gaulosen naturreservat. Der kan du sove i samme seng som Märtha Louise og Ari Behn på Brudeloftet.

- Gården vår har vært skysstasjon, gjestgiveri og krongods og har historiske røtter tilbake til middelalderen, forteller John Wanvik som er oppvokst på Sundet gård.

På Sundet vil du bli servert kongelige måltider av det gjestfrie vertskapet. Du vil få oppleve den fantastiske atmosfæren som gjorde at Ari og Märtha returnerte til Sundet da de feiret sin 5-års bryllupsdag.

SLIK GJØR DU:

Alt du trenger å gjøre er å svare på ti spørsmål og finne et løsningsord - omtrent som i Påskenøtter. Hvert svar gir deg en bokstav. Fyll inn i rutene under etterhvert som du løser oppgavene. Når du har svart riktig på alle spørsmålene får du et aktuelt ord. Fyll ut navn og adresse - send inn - og vinn!

Konkurransen er over og oppgavene er fjernet !