FEIRET MED CHAMPAGNE: - Det føltes som om jeg var i en transe. Jeg husker knapt noe av det som skjedde på øya etter at jeg hadde vunnet, sier årets Robinson-vinner Lina Iversen til Seher.no. Foto: TV3
FEIRET MED CHAMPAGNE: - Det føltes som om jeg var i en transe. Jeg husker knapt noe av det som skjedde på øya etter at jeg hadde vunnet, sier årets Robinson-vinner Lina Iversen til Seher.no. Foto: TV3Vis mer

Vant Robinson etter spare-løgn

Nå vil Lina Iversen kjøpe seg noe hun og mange andre kvinner drømmer om..

SEHER.NO: Etter en nervepirrende finale, var det Lillehammer-kvinnen Lina Iversen (25) som søndag kunne strekke armene i været som seierherre i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3.

Hun hevder seieren, som førte til at hun kunne snappe opp en sjekk på 300 000 kroner foran finalemotstander Christian Flotvik (23), kom som en total overraskelse.


- Det føltes som om jeg var i en transe. Jeg husker nesten ingenting av det som skjedde etterpå. Jeg trodde ikke jeg skulle vinne i det hele tatt, og Christian virket så sikker, sier hun til Seher.no.

Den 25 år gamle psykologistudenten tror svarene i det siste øyrådet - hvor finalemotstanderne møtte sju av sine tidligere konkurrenter - ble avgjørende for seieren.

Hvit spare-løgn
- Jeg tror Christian ødela sjansen sin da han sa han skulle bruke en eventuell premie på å spille poker i Las Vegas, mens jeg sa at jeg ville spare dem på en BSU-konto. Jeg skjønner ikke hvorfor han sa det, ettersom han er veldig god taktisk, men han var vel for sulten til å tenke, spøker hun.

Til Seher.no avslører Lina at hun ikke var helt ærlig i sitt svar foran TV-kameraene.

-  Noe skal spares, men jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe meg en designveske. Alle damer må jo ha en klassisk Chanel-veske, og det eier jeg ikke fra før. Hadde jeg sagt at jeg skulle kjøpe veske, er det imidlertid ikke sikkert at like mange hadde stemt på meg, hehe.

Christian Flotvik innrømmer at han tror poker-svaret i det siste øyrådet kostet ham seieren.

- Jeg lå og tenkte på det en måned etter finalen, men i ettertid tror jeg at jeg hadde godt av å få litt motgang i livet. Men jeg skal fortsatt til Las Vegas for å spille poker, nå må jeg bare lære meg å spare opp penger, så jeg kan få gjort det, sier han til Seher.no.

Christian og Lina så finalen sammen med venner og flere av de andre Robinson-deltakerne på utestedet Stravinsky i Oslo, hvor de også skal fortsette festen ut i de små timer søndag.


Får Christer-skryt
"Robinson"-programleder Christer Falck synes både Lina og Christian lyktes bra med sin taktikk om å ligge lavt, selv om han på forhånd ikke hadde noen av dem som favoritt til å gå av med seieren.

- Jeg trodde før filmingen startet at Christen Gran ville vinne, og hadde Lina blant topp tre.

- Vi har flere ganger sett at de som ligger lavt kan nå langt, men kommer man i en finale hvor det er en tydelig og en utydelig person, vil alltid den som har vist seg fram og vært tydelig vinne. Det de har vært flinke til, har vært å få ut de sterke personlighetene, som for eksempel Francois (El-Sefadi red.anm), sier han til Seher.no.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Så ut som 90-årig anorektiker