Reality Awards:

Vant pris: - Betyr veldig mye

Indiran ble stemt frem av folket.

GLANSDAGER: Mayoo Indiran hadde sin debut på «Paradise Hotel» i 2016, hvor han velsignet alle med flere fabelaktige sitater. Foto: Rune Bendiksen/TV 3
GLANSDAGER: Mayoo Indiran hadde sin debut på «Paradise Hotel» i 2016, hvor han velsignet alle med flere fabelaktige sitater. Foto: Rune Bendiksen/TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om en drøy måned er det duket for fest når Se og Hør arrangerer Reality Awards for første gang.

Prisutdelingen er noe Norge aldri har sett maken til, og hvor realitydeltakerne endelig skal få den anerkjennelsen de sårt fortjener.

Selv om Reality Awards har sluppet nominasjonene til «Årets programleder» og «Årets nykommer», har det hittil ikke blitt avslørt noen vinnere - før nå.

ÅRETS NYKOMMER: Her er de nominerte til «Årets nykommer» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Publikum har stemt frem hvem de mener fortjener «Tidenes sitat», og endelig kan vi avsløre hvem av de nominerte sitatmaskinene som har stukket av med seieren.

- Livet er et lære

På gullkornlisten var blant annet de tidligere realitydeltakerne Iselin Michelsen (31), Henrik Elvejord Borg (27), Mathias Pettersen (29) og Indiran (31).

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Etter at alle stemmene var talt opp var det ikke overraskende sistnevnte som kunne dra seieren i land etter at hans legendefrase «Livet er et lære - man må alltid lære», ble sagt i «Paradise Hotel», som nå altså er kåret til «Tidenes sitat».

Sitatmaskinen Indiran , som startet sin TV-karriere på «Paradise Hotel», har siden vært å se i TV 2-programmet «Sofa» sammen med kompisen Abu Hussain (35), samt som kompanirekrutt i «Kompani Lauritzen».

ALDRI VUNNET: Mayoo Indrian sier at han aldri har stukket av med noen pris tidligere. Foto: Privat
ALDRI VUNNET: Mayoo Indrian sier at han aldri har stukket av med noen pris tidligere. Foto: Privat Vis mer

Aldri sett på seg selv som en vinner

Når Se og Hørs Reality Awards ringer TV-personligheten for å overrekke han den hyggelige nyheten, vet han nesten ikke hvor han skal gjøre av seg.

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Dette betyr veldig mye. Veldig! Jeg har aldri sett på meg selv som en vinner, så jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere det, innrømmer Indiran.

TV-profilen legger til at han setter stor pris på alle som har stemt han frem til en soleklar førsteplass.

Når han får vite at det er ovennevnte sitat som har ført til seieren, har Indiran følgende på hjertet:

UT AV RAMPELYSET: Martin Heier var å se i den 12. sesongen av «Paradise Hotel», men trakk seg ut av rampelyset like etter. Dette gjør han i dag. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Det er litt gøy at det er akkurat det som vinner. Jeg hører det minst tre ganger hver dag, og har ofte tenkt at det er ganske spesielt. Jeg hører jo at det er grammatisk feil, selv om det er et fint sitat, men det er vel noe av sjarmen ved det.

Indiran legger også til at han håper alle fortsetter å lære så lenge de lever, og er dypt takknemlig for alle som har støttet og heiet på han.

- Dette er den første prisen jeg vinner, og den må jeg dele med lillebroren min, som faktisk var den som meldte meg på «Paradise Hotel». Hadde det ikke vært for han, hadde jeg aldri hatt en TV-karriere i dag.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer