Uma Thurman:

Vant omsorgsretten for datteren etter bitter strid med eksen

- Det er fantastisk at vi kan legge dette bak oss nå.

Vant omsorgsretten for datteren etter bitter strid med eksen
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter to års kamp har «Kill Bill»-stjernen Uma Thurman (46) og den franske milliardæren Arpad Busson (53) endelig blitt enige i retten.

Da paret gjorde det slutt i 2014, etter syv år som kjærester, saksøkte Busson skuespilleren for å få omsorgen over deres felles datter, Luna (4).

For to uker siden startet rettsforhandlingene i New York, noe som ble alt annet enn en hyggelig affære.

Mens Busson blant annet anklaget Thurman for å mikse reseptbelagte piller med alkohol for å takle stress, så hevdet Uma at eks-forloveden var en neglisjerende pappa og en sint kjæreste som var avhengig av prostituerte, skriver Daily Mail.

Til tross for dette klarte duoen likevel å bli enige om en avtale fredag. Og Hollywood-stjernens advokat, Eleanor Alter, bekrefter til nettstedet at Uma har fått hovedomsorgsretten for datteren.

Oppgjøret med Busson var på 38 sider, og da Thurman ble spurt i retten om hun hadde lest gjennom dokumentene i sin helhet og var enig i avtalen, samtykket hun.

På spørsmål om hun var under påvirkning av medisiner som kunne påvirke avgjørelsen, svarte hun nei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer