Kim Kardashian:

Vant mot Kanye i retten

Midt i den pågående skilsmissen er Kim Kardashian blitt offisielt singel.

BRUDD: Kanye West og Kim Kardashian er nå begge offisielt single. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
BRUDD: Kanye West og Kim Kardashian er nå begge offisielt single. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Kim Kardashian (44) søkte først om skilsmisse fra Kanye West (44) i februar 2021. Nå er hun omsider blitt erklært offisielt singel i rettslig forstand. Det melder TMZ onsdag kveld.

Kardashian har gått rettens vei for å bli erklært lovlig singel, midt i de pågående og turbulente skilsmisseforhandlingene.

Dropper etternavnet

Onsdag ble det nemlig kjent at reality-stjernen vant fram i høringen, og hennes store ønske om å bli singel er nå blitt en realitet. Selve skilsmissen pågår fremdeles.

Nå skal hun også droppe West, og vil bare gå under sitt opprinnelige etternavn.

Rettsmøtet fant sted over en videosamtale onsdag, og Kanye West skal ikke ha vært til stede, ifølge TMZ.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

- Ulykkelig gift

Kardashian og West giftet seg i 2013, og har siden blitt en familie på seks. De fikk barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

Senere samme året lettet firebarnsmoren på sløret om hvorfor hun valgte å skille seg fra ektemannen. Det gjorde hun i seriens aller siste episode av familiens realityprogram «Keeping Up with the Kardasahians».

I episoden, gjengitt av Sky News og People, innrømmet 41-åringen at hun under en samtale med en terapeut hadde innsett at hun var ulykkelig gift.

- Jeg vil bare ha total lykke. Åpenbart så vet jeg at full lykke ikke er en ordentlig virkelighet, men hvis jeg kan ha mer av det mesteparten av tiden, er det alt jeg ønsker, sa hun.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Trodde ikke jeg var ensom

Videre fortalte Kardashian at hun ikke hadde noen å dele det lykkelige livet hun ønsket seg med. West hadde nemlig i flere måneder bodd på en ranch i Wyoming, altså milevis unna parets tidligere felles hjem i California.

- Jeg trodde aldri at jeg var ensom. Jeg trodde alltid at jeg hadde det fint. Jeg kunne bare ha barna mine, og mannen min flytter fra delstat til delstat. Men så fylte jeg 40 og innså at: «Nei, jeg vil ikke ha en ektemann som bor i en helt annen delstat enn meg», delte hun og la til:

- Jeg tenkte: «Å herregud, det er da vi har det som best», men det gjør meg trist, og det er ikke det jeg ønsker.

Kardashian forklarte også at hun ønsket å dele livet sitt med noen som deler de samme interessene - som å se på de samme tv-seriene og å trene sammen hver dag.

Kim Kardashian er for tiden i et romantisk forhold med den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28).

LES OGSÅ: - Uaktuelt med et fast forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer