DRØMMEFERIE: Kritthvite strender, turkist hav og et opphold i luksus venter den heldige vinneren av Se og Hørs konkurranse, Helge Favang og kona.
DRØMMEFERIE: Kritthvite strender, turkist hav og et opphold i luksus venter den heldige vinneren av Se og Hørs konkurranse, Helge Favang og kona.Vis mer

Vant Maldivene-tur på valentine

Helge Favang kunne knapt tro hvor heldig han var da han vant ferietur til en verdi av 70. 000 kroner!

SEOGHØR.NO: – Dette var helt fantastisk! Jubler Helge Favang (64) fra Flaktveit utenfor Bergen når Se og Hør ringer ham for å gratulere.

Nå skal han nemlig fly businessklasse til Maldivene, og bo kongelig i sju netter på luksushotell.

Totalverdien på premien er hele 70 000 kroner.

I samarbeid med Solfaktor Eksotisk loddet Se og Hør ut en drømmereise for to personer til det fantastiske øyparadiset. Og 64-åringen er ikke i tvil om hvem han skal ta med seg.

– Jeg skal ta med meg kona mi Sigrun. Hun ble så glad da jeg fortalte henne det at hun holdt på å gå i taket, ler Favang.

BUSINISSCLASS: Premien består av 2 flybilletter t/r i businessklasse med, 2 Flytransfers på Maldivene t/r LUX Maldives, og 7 netter i Beach Pavillion dobbeltrom m/frokost på luksushotellet LUX Maldives.
BUSINISSCLASS: Premien består av 2 flybilletter t/r i businessklasse med, 2 Flytransfers på Maldivene t/r LUX Maldives, og 7 netter i Beach Pavillion dobbeltrom m/frokost på luksushotellet LUX Maldives. Vis mer

Dermed venter en flytur på ekteparet med Turkish Airlines fra Oslo til Maldivene, der de skal bo syv netter på Beach Pavillion, tilknyttet luksushotellet LUX Maldives.

Hva tenker du om å kunne gi en slik gave til kona di på selveste valentinsdagen?  

– Dette er kjempefint. Men vi har vært gift i 41 år, så jeg skal nok ikke fri til henne der, spøker vinneren.

– Dette er første gang jeg vinner noe som helst, legger bergenseren til.

Les også: Venezia - stjernenes romantiske paradis