Sofia Vergara:

Vant kampen om sine egne egg i retten

Sofia Vergara og ekskjæresten Nick Loeb har kranglet om nedfryste embryoer siden 2015.

ENDELIG FERDIG: Sofia Vergara kan endelig puste lettet ut over at hun ikke må ha barn med ekskjæresten Nick Loeb etter at en dommer avviste saken mot henne. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG FERDIG: Sofia Vergara kan endelig puste lettet ut over at hun ikke må ha barn med ekskjæresten Nick Loeb etter at en dommer avviste saken mot henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Sofia Vergara (45) - kjent fra TV-serien «Modern Family» - har siden 2015 vært involvert i en bitter krangel med eks-kjæresten Nick Loeb (42).

Før de gikk fra hverandre i 2014, etter å ha vært forlovet i to år, frøs paret ned to befruktete egg.

Men selv om Sofia nå er gift med True Blood-stjernen Joe Manganiello (41), har Nick sagt at han fortsatt ønsker seg barn å ha barn med henne.

Han har derfor ikke gått med på Sofias ønske om at de nedfryste eggene skal destrueres, slik Sofia hevder hun har en kontrakt på.

TV-STJERNE: Sofia er kjent fra TV-serien «Modern Family». Foto: TV 2
TV-STJERNE: Sofia er kjent fra TV-serien «Modern Family». Foto: TV 2 Vis mer

Humaniserte ubefruktede egg

Denne uken ble imidlertid saken avvist av en dommer i delstaten Louisiana, ifølge papirer TMZ har fått tilgang til.

I papirene står det at retten ikke hadde jurisdiksjon over beslutningen om hvem som bestemmer over eggene fordi embryoene ble unnfanget i delstaten California.

Selv om Nick hevder han og Sofia planla å flytte til Louisiana, har ingen av dem faste bånd til delstaten.

Saken fortsetter nedenfor.

KRANGLER OM EGG: Nick Loeb og Sofia Vergara har siden 2015 kranglet om hvem som har retten på to nedfryste embryoer som siden kan bli babyer. Nå er det klart at Sofia vant saken. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER OM EGG: Nick Loeb og Sofia Vergara har siden 2015 kranglet om hvem som har retten på to nedfryste embryoer som siden kan bli babyer. Nå er det klart at Sofia vant saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dommeren tror også at Nick prøvde saken for retten i akkurat den delstaten fordi de er kjent for å ha strenge regler når det kommer til ufødte barn, skriver US Weekly.

Embryoene blir kalt for «innbyggere av California» i rettspapirene, og dommeren mener da at en innblanding i saken vil kreve en konstitusjonell evaluering av de ufødte barnas rettigheter.

Nick har nemlig gått til sak basert på at eggene har «rett til å leve». Advokaten hans ba om at eggene blir gitt til Nick sånn at de kan bli plassert i en surrogat, bli babyer og deretter få et fond opprettet i deres navn.

ØNSKER DEG BARN: Sofia har tidligere fortalt at ektemannen, Joe Manganiello ønsker seg egne barn. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER DEG BARN: Sofia har tidligere fortalt at ektemannen, Joe Manganiello ønsker seg egne barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I rettsdokumentene står det at Sofia «har forlatt og forsømt eggene ved å nekte å samtykke til deres utvikling og omsorg.»

Verken Sofia eller Nick har foreløpig kommentert rettens avgjørelse.

Problemer med å bli gravid

I mai 2015 gjestet Sofia «The Howard Stern Show» og snakket om den bitre feiden med eksen.

- Han har signert en kontrakt. Hvis det var så viktig for ham, burde han tatt det mer seriøst da vi bestemte oss for det, sa hun i intervjuet.

- Vi gjorde det to ganger. Man gjør kanskje en tabbe en gang, men to ganger? Og nå vil han endre mening. Man må stå for det man signerer på.

Tidligere har «Modern Family»-stjernen vært åpen om at hun har vanskeligheter med å bli gravid, og at hun måtte være ærlig med sin daværende kjæreste Joe.

I et intervju med InStyle sa Sofia at hun er for gammel til å bli gravid, og at hun dessuten kommer til å trenge hjelp av en surrogat.

- Jeg har en cyste på eggstokkene. Jeg har ikke nok egg til å prøve å bli gravid. Jeg trenger hjelp. Men det går helt fint for meg, sa hun til magasinet, ifølge ContactMusic.

Fra før av har Vergara sønnen Manolo (23) med en tidligere kjæreste.

LES OGSÅ: - Joe ønsker seg barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer