Vant kampen om barna

Sean Preston og Jayden James blir med mamma på turnè.

FÅR TA MED SØNNENE: Britney Spears kan juble etter at hun ifølge TMZ.com får lov å ta med sønnene Sean Preston og Jayden James på turnè. Foto: All Over Press
FÅR TA MED SØNNENE: Britney Spears kan juble etter at hun ifølge TMZ.com får lov å ta med sønnene Sean Preston og Jayden James på turnè. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears kan slippe jubelen løs etter at hun mandag kveld norsk tid sikret seg retten til å ha med seg sønnene Sean Preston og Jayden James på turnè, ifølge nettstedet TMZ.com.

Britney - som for tiden nyter stor suksess verden rundt med sin siste plate "Circus"- har tidligere sagt at hun ikke vil dra på turnè uten sine barn, selv om amerikanske domstoler har gitt omsorgsretten til hennes eks-mann Kevin Federline.

Men nå skal de tidligere ektefellene ha kommet til enighet, og løsningen er - ikke uventet - penger.

Britney skal ifølge TMZ.com ha gått med på å betale Kevin over 30 000 kroner i uka så lenge turnèen varer. I tillegg har hun sagt seg villig til å leie hus til ham i både New Jersey og New Orleans, som i tillegg til Los Angeles er basene hun vil bruke for sin USA-turnè.

Sean Preston og Jayden James vil bo sammen med Britney på disse tre stedene, og ifølge avtalen skal hun ha tilgang til dem tre netter og tre dager i uka, akkurat som når hun ikke er på reisefot.

Hverken Kevin eller Britney har foreløpig kommentert den nye avtalen, men dersom det stemmer, vil det ifølge TMZ være en seier for den skandaleombruste popstjernen.

Går eksperimentet bra, håper Britney at den nye ordningen vil bli gjennomført permanent.


Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Britney i panikk over stjålne dagbøker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer