Vant kampen mot kreften

- Han er helt frisk nå...

KREFTFRI: Michael C. Hall er helt kreftfri ifølge hans kone, Jennifer Carpenter. Foto: All Over Press
KREFTFRI: Michael C. Hall er helt kreftfri ifølge hans kone, Jennifer Carpenter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I januar kom nyheten om at suksess-skuespilleren Michael C. Hall (38) fra «Dexter» i lengre tid hadde kjempet en kamp mot kreften. Han hadde diagnosen «Hodgkins lymfom».

Nå avslører kona og medspiller Jennifer Carpenter den gledelige nyheten om at Hall er kreftfri.

- Han er helt frisk nå, sier Carpenter til Associated Press, og forklarer at ektemannen har vært utrolig tapper gjennom tiden med sykdom.

Skuespilleren stakk av med en Golden Globe-pris i januar. Da var det ikke alle som hadde fått med seg at stjernen hadde kreft, og New York Times gikk på en kjempeblemme i den anledning, da Hall entret scenen med lue.


«Skal Michael C. Hall spille Bob Marley i en kommende film? Forstår ikke den hatten eller hva han gjemmer under den", ble det skrevet i Times' bloggdekning av utdelingen».


Reaksjonene fra både lesere og annen media lot ikke vente på seg, og avisen gikk ut med en offentlig beklagelse i ettertid. Kjendisbloggeren Perez Hilton kommenterte det hele på følgende måte:

- Av alle nyhetspublikasjoner skulle man tro New York Times ville vite at «Dexters» Michael C. Hall har slitt med kreft, ikke sant? Men nei! For noen duster!, skrev Perez.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kreftsyke "Dexter" mobbet av New York Times