Katy Perry:

Vant i retten

Veteranen ønsket å bryte kontrakten.

I KONFLIKT: Katy Perry havnet i konflikt med veteranen Carl Wescott etter å ha kjøpt en eiendom til familien. Her med ektemannen Orlando Bloom. Foto: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
I KONFLIKT: Katy Perry havnet i konflikt med veteranen Carl Wescott etter å ha kjøpt en eiendom til familien. Her med ektemannen Orlando Bloom. Foto: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I april tapte popstjernen Katy Perry (39) i retten etter en langvarig konflikt, og nå har Perry nok en gang tatt til rettssalen.

Konflikten omhandler en villa i Montecito i Los Angeles som Perry kjøpte som et familiehjem for seg selv, ektemannen Orlando Bloom (46) og datteren deres Daisy (3) for 15 millioner dollar, som tilsvarer nesten 170 millioner kroner.

Til slutt var det Perry som gikk seirende ut av retten.

VEKKER OPPSIKT: Katy Perry rundet nylig av sitt årelange «residency» i Las Vegas. Nå skaper et klipp fra en av superstjernas siste konserter full forvirring på sosiale medier. Vis mer

«Ingen overbevisende bevis»

Stjerneparets familiehjem består blant annet av åtte soverom, elleve bad og et stort basseng.

Villaen er tidligere eid av veteranen Carl Wescott (84) som har nedsatt funksjonsevne. Wescott solgte boligen til Perry i 2020, men har siden den gang forsøkt å oppheve avtalen, ifølge People. Han hevder at hans mentale kapasitet ikke var god da han solgte eiendommen.

Ifølge New York Post hevdet Wescott at på grunn av hans alder, Huntington-diagnose (sykdom karakterisert ved ufrivillige og ukontrollerte bevegelser i armer eller ben, personlighetsforandringer og med tiden demens, red.anm.) og en stor operasjon under ei uke før kontrakten ble signert var han ikke i stand til å ta en slik avgjørelse.

FALLER AV STOLEN: Superstjerna Katy Perry faller av stolen i et havfruekostyme på American Idol. Video: American Idol Vis mer

Ei uke senere sendte han et brev til meglerfirmaet om at han ikke ønsket å selge villaen likevel.

Dommeren avsa en foreløpig kjennelse på onsdag i Høyesteretten i Los Angeles. Rettssaken har pågått siden september.

«Wescott presenterte ingen overbevisende bevis for at han manglet kapasitet til å inngå en eiendomskontrakt», heter det i rettens avgjørelse, som vil bli permanent om ti dager.

- Ikke over

I en uttalelse fra Perrys advokat Eric Rowen, forklarer han at boligsalget ga Wescott en betydelig fortjeneste.

- Bevisene viser at herr Wescott ville bryte kontrakten uten annen grunn enn at han hadde ombestemt seg, sier han til People.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Også Wescotts sønn uttaler seg til magasinet. Han forklarer at de ikke er enige i kjennelsen, men at de godtar dommerens avgjørelse.

- Selv om dette har vært en lang prosess, er ikke kampen for min far over, og vi vil fortsette å representere ham og hans arv av utrolige prestasjoner.

LES OGSÅ: Snakker ut om utro-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer