AVKLEDD PÅ NACHSPIEL: Blant andre Jennifer Lopez, Lea Michele, Cara Delevingne og Alessandra Ambrosio stilte å vågale antrekk på de stjernespekkede Golden Globe-etterfestene natt til mandag. Foto: REX/All Over Press
AVKLEDD PÅ NACHSPIEL: Blant andre Jennifer Lopez, Lea Michele, Cara Delevingne og Alessandra Ambrosio stilte å vågale antrekk på de stjernespekkede Golden Globe-etterfestene natt til mandag. Foto: REX/All Over PressVis mer

Vant festen med å vise hud

Slik skaffet Hollywood-stjernene som ikke var nominert seg oppmerksomhet Golden Globe-nachspielet.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag strålte stjernene om kapp under Golden Globe Awards 2015 i Hollywood.

En rekke nominerte skuespillerinner viste seg i all sin glans i ulike designerantrekk, da de ankom film- og TV-prisutdelingen på Beverly Hilton Hotel.

Se superstjernene ankomme Golden Globe Awards 2015 i videoen nedenfor!

Etter at selve prisutdelingen var unnagjort, ble det tid for både virale snakkiser - og flere celebre etterfester, beskrevet av både The VIP Concierge og People.

På etterfestene er det langt ifra bare de nominerte film- og TV-stjernene som får sole seg i blitzlyset fra pressefotografene.

Også en rekke andre kjendiser, deriblant «Glee»-stjernen Lea Michele (28), toppmodell Cara Delevingne (22), «The Vampire Diaries»-skjønnheten Nina Dobrev (26) og prisutdeler Jennifer Lopez (45), fikk oppmerksomhet på festene etter Golden Globe-utdelingen.

Et fellestrekk blant skjønnhetene, var at de bød på generøse utrigninger, kjolesplitter og sensuelle, gjennomskinnelige stoffer i antrekkene sine. Dermed var de utvilsomt sikret å bli lagt merke til - på tross av manglende forgylte filmtroféer.

Se de sexy stjernenes antrekk og trill terning nedenfor![views:embed:node_embed:block:76797]

LES OGSÅ: George Clooney kom i bryllupsantrekket

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.