«Farmen kjendis»:

Vant ­«Farmen kjendis»: - Ikke fortjent

Etter en thriller av en finale var det til slutt Isak Dreyer som sto igjen som vinneren av «Farmen kjendis».

VINNER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer
Publisert

Søndag kveld var det endelig duket for finalen i den sjette sesongen av «Farmen kjendis». Etter den tradisjonelle kunnskapskonkurransen ble det klart at Isak Dreyer (27) vant, etter å ha slått Øyunn Krogh (26) i finalen.

Dreyer har gjennom finaleuken vunnet flere konkurranser han har deltatt i, og troner det hele med å vinne også den siste. Gjennom sesongen har han imponert de andre deltakerne og vist seg som en kar som ser ut til å kunne «alt».

SEIERSKLEMMEN: Isak slo Øyunn i finalen. Foto: Alex Iversen/TV 2
SEIERSKLEMMEN: Isak slo Øyunn i finalen. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Det er mye jeg ikke er god i, men jeg er heldig i at vi konkurrerer i det jeg er god i, sa han til Se og Hør etter seieren var i boks.

Sammen med heder og ære, stikker 27-åringen også av med en splitter ny el-bil til en verdi av nesten 600 000 kroner.

NY BIL: Isak stakk søndag av med en splitter ny elbil. Foto: Alex Iversen/TV 2
NY BIL: Isak stakk søndag av med en splitter ny elbil. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Ikke fortjent

Forrige søndag innrømmet han overfor Heine Totland (51) at det var han som hadde sabotert Kroghs ukesoppdrag, og dermed hindret at hun fikk med seg en storbondekniv. I etterkant av innspillingen har det også kommet frem at bodøværingen har tatt del i den store smuglerskandalen, og blant annet smuglet inn både alkohol og kebab for over 30 000 kroner.

Ved spørsmål om han tror alle unner han seieren er han klar i sitt svar.

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Den tredje og siste finalisten var klar for finale av «Farmen Kjendis» 2022. Video: Rød Løper Vis mer

- Nei, det tror jeg ikke.

Han legger imidlertid til at han mener så lenge man får utdelt de samme kortene så er det opp til hver enkelt hvordan man velger å spille, og synes også selv han har spilt rettferdig.

At ikke alle unner han seieren har 27-åringen imidlertid helt rett i.

GA ALT: Finalistene måtte blant annet smi under finalen. Foto: Alex Iversen/TV 2
GA ALT: Finalistene måtte blant annet smi under finalen. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Adam Ezzari (23), som selv røk ut rett før finaleuken, forteller til Se og Hør at han er en av dem som synes seieren ikke er fortjent.

- Nei, jeg synes jo ikke det. Jeg syns ikke det er fortjent fordi alle vet at det har vært juks. Sabotasjen er en ting, og det er på en måte en del av spillet, men det er egentlig den smuglesaken som gjør at jeg ikke synes det er fortjent.

- Det betyr jo at han og de andre som har nytt av disse godene har hatt fordeler som ikke er en del av spillet. Så nei, det er ikke fortjent, og hvis noen sier det så mener jeg at det er løgn, utdyper Ezzari.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarte en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Klar favoritt

«God kveld Norge»-programleder Niklas Baarli (32) mener imidlertid man må være litt kynisk for å komme til finalen, og at de som kommer seg dit fortjener plassen.

Han mener også det er helt fortjent at Dreyer er den som sitter igjen som vinner.

- Ja, absolutt. Isak lekte seg gjennom hele «Farmen» og hadde vel ikke en eneste dag med en utfordring. Han kunne alle oppgavene fra før, og Isak har jo levd som på «Farmen» i to år - uten strøm og uten vann - så for han var det en vanlig hyttetur.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» tok grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

- Han var klar favoritt fra start og stakk av med seieren vel fortjent, konkluderer Baarli.

Programlederen legger til at han mener smuglersaken er veldig overdrevet, og at det uansett ikke spilte noen rolle for utfallet av konkurransen.

- Det var ikke potet eller ikke potet som gjorde at Isak vant - det var at han var helt rå i finalen.

Også Ezzari kan si seg enig i at Dreyer gjorde en god jobb inne på gården og på den måten kan anses som en verdig vinner.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

- Hvis man ser bortifra juksingen så er Isak en veldig verdig vinner. Han var helt rå og det har jeg ingenting å utsette på. Han jobbet og sto på på gården og fortjener det sånn sett.

Han står imidlertid fast på sitt og legger til at jukser man, så fortjener man ikke seieren.

Uansett hva deltakerne mener, er Isak Dreyer vinneren av «Farmen kjendis» 2022 og en helt ny bil. Nå gjenstår det bare å se hva han skal gjøre med premien.

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Røper hemmelighetene bak tatoveringene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer