Vant «Farmen»: - Nedbrutt

Etter elleve knallharde uker på gården sikret Erik Rotihaug seg både hytte og bil.

VINNER: Erik Rotihaug er årets vinner av Farmen. Her forteller han om hvilken kamp det har vært. Reporter: Linn Marthinussen. Foto: Tor Lindseth. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KRAGERØ / OSLO (Se og Hør): Etter elleve lange uker på Lundereid gård i Kagerø, skulle årets sesong av «Farmen» endelig få sin vinner.

Årets deltakere samlet seg i tradisjon tro på Mesh i Oslo for å se finaleepisoden sammen.

Tidligere i den aller siste episoden av årets sesong ble seerne vitne til at Agna Hollekve (47) tapte mot sin nærmeste på gården i melkespannholding.

Da det på skjermen ble klart at Erik Rotihaug (24) er årets «Farmen»-vinner, brøt jubelen løs.

Tok til tårene

I finalen møtte han Ingebjørg Monique Haram (31), som gjorde sin siste kraftanstrengelse i håp om å kunne gå seirende ut av konkurransen.

Rotihaug startet med et forsprang på to finale-kniver. Han fikk også flest stemmer av de andre «Farmen»-deltakerne, og stilte derfor med hele fire kniver før den avgjørende prøven fant sted.

Etter en krevende kunnskaps- og ferdighetsduell, hvor begge finalistene hadde utfordringer, kunne Rotihaug slippe løs seiersbrølet.

Gratulasjonen fra de andre deltakerne fikk tårene til å dryppe fra øyekrokene hans.

- Jeg trodde ikke at jeg skulle være så emosjonell, men jeg har gitt så mye av meg selv, og det har vært knallhardt, sier en rørt «Farmen»-vinner til Se og Hør bare minutter etter at champagnen er sprettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer