SEIERSRUS: Charlotte Marie Aulie feiret seieren sammen med moren Britt og kona Anne-Kristine.  Foto: Arne-Petter Lorentzen
SEIERSRUS: Charlotte Marie Aulie feiret seieren sammen med moren Britt og kona Anne-Kristine. Foto: Arne-Petter Lorentzen Vis mer

Vant bryllupsreise og plateinnspilling

Charlotte Marie Aulie kom inn som wildcard og endte opp med å vinne hele Se og Hørs Sommerstjerner.

Publisert
SEHER.NO: Rocke-jenta Charlotte Marie Aulie (22) fra Sarpsborg var den siste av de seks finalistene som ble kåret under Se og Hørs Sommerturné. Under finalen om bord på Color Line Fantasy i slutten av august, sjarmerte hun alle med sin unike og spennende stil, og stakk til slutt av med seieren.

- Dette er helt rått! Når skal jeg bare kjøre på, sier 22-åringen til Se og Hør.

Nå gjør Sarpsborg-jenta seg klar til plateinnspilling med Sony BMG og produsent Ole Evenrud (48).

- Siden Charlotte er så spesiell og skiller seg ut, kan vi ikke gjøre henne mainstream. Derfor blir dette gull eller granbar. Jeg har troen på det første, sier Ole.

Premien inkluderte også et reisegavekort på 20 000 kroner, noe som kommer godt med fordi Charlotte i sommer giftet seg med kjæresten Ann-Kristine Aulie (32).

- Jeg er så glad! Nå vant jeg både plateinnspilling og bryllupsreise i samme konkurranse. Drømmene er gått i oppfyllelse, sier vinneren. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superfinalister i Se og Hørs Sommerstjerner 2011   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer