Vant 120.000 kr på Didrik

Bare to nordmenn satset pengene på Solli-Tangen til hele 40 i odds.

VANT: Det lønte seg for de to nordmennne som hadde satset på Didrik Solli-Tangen i den norske finalen av «Melodi Grand Prix».  Foto: Scanpix
VANT: Det lønte seg for de to nordmennne som hadde satset på Didrik Solli-Tangen i den norske finalen av «Melodi Grand Prix». Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: De som ga størst gevinst til norske oddstippere i 2010, er Didrik Solli-Tangen (23), «X Factor»-Mo og «X Factor»-Hans.

Da Unibet i romjulen i fjor rangerte alle deltagerne i den norske finalen i «Melodi Grand Prix», bommet selskapets eksperter grovt på Didrik Solli-Tangen. Favorittene da var A1, til 4.50 i odds, foran Maria Arredondo.
 
Bare to nordmenn satset pengene på Solli-Tangen til hele 40 i odds, og en av dem innkasserte hele 120.000 kroner i gevinst etter finaleseieren. Et par uker senere var Didriks vinnerodds gruset til 3.75.

«X-Factor»-vinner Hans Bollandsås ble vurdert som nest svakest av finalistene uken før sendestart i september. Fire tippere hadde imidlertid klokkertro på gitarvirtuosen fra Trøndelag fra, og to av dem innkasserte etter finaleseieren 60.000 kroner hver i gevinst, til odds 20 ganger innsatsbeløpet.

Mohamed «Mo» Abdi Farah (18) avanserte tidlig fra å være utfordrer til storfavoritt i høstens X-Factor. Da han første fredag i desember røk ut av showet, ble alle overrasket. Bortsett fra tre tippere i Bergen og Trondheim, som hadde satset 1500 kroner hver – til 20 i odds.


Direktesendte TV-show som «Melodi Grand Prix», «Skal vi Danse» og «X-Factor» er attraktive spillobjekter, mange av dem like populære som flere sportsspill.

- Uten at vi kan gå ut med konkrete tall, kan vi si så mye som at omsetningen på oddsen før og under den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix lå på nivå med Champions League-finalen i fotball. Underveis i disse programmene har vi hver uke hatt hundrevis av enkeltvinnere, som har truffet godt på sine spådommer om hvem som ryker ut i de respektive rundene. Oddstippingen gjør tydeligvis TV-opplevelsen enda mer spennende, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR- og samfunnskontakt i Unibet.

Her er Unibets liste over de mest spilte og lønnsomme TV-showene i 2010:

1.     «Melodi Grand Prix» – internasjonal finale

2.     «Melodi Grand Prix» – norske finaler

3.     «Skal vi Danse»

4.     «X-Factor»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nei, jeg er ikke singel