«Norges tøffeste»:

Vant: - Godt å sette PT-ene på plass

26-åringen stakk av med den gjeve seieren, og kan endelige smykke seg med tittelen «Norges tøffeste».

NORGES TØFFESTE: Nordlendingen Isak Dreyer, som til vanlig jobber som fisker og tømrer, vant «Norges tøffeste». Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Publisert

I det sukessfulle NRK-programmet «Norges tøffeste» har ivrige seere fulgt en rekke sterke kvinner og menn gjennom ti utfordrende episoder.

Årets sesong har blitt ledet med jernhånd av Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31), som selv var deltaker forrige sesong.

I år har hun derfor vært godt skikket til å utsette ti unge mennesker for en rekke beinharde psykiske og fysiske prøvelser.

Til slutt var det tre sterke, og håpefulle, konkurrenter som måtte kjempe side om side i den store finalen. Det var imidlertid bare én som kunne stå igjen som «Norges tøffeste».

Tung finale

I den store finalen sto det mellom fiskeren Isak Dreyer (26), PT-en Peter Nagell Strandos (23) og crossfiteren Seher Kaya (23). Styrke, utholdenhet og konsentrasjon er bare noe av det de har gått gjennom i sesongen, og det ble også temaer i finalen.

Selve finalen besto av en rekke tunge øvelser, der blant annet tau skulle trekkes, tre minutter med kald dusj måtte tåles, blikkbokser måtte forseres og ei tung tønne måtte løftes. Førstemann opp en lang stige sto igjen som vinneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer