Emilie Enger Mehl:

- Vanskeligere enn jeg var forberedt på

«Kompani Lauritzen»-vinner Emilie Enger Mehl røper at alt ikke bare var fryd og gammen underveis. - Ubehagelig, sier hun.

TIL TOPPS: Emilie Enger Mehl ble i slutten av april kronet til vinner av «Kompani Lauritzen». Her sammen med Marius Skjelbæk og Emilie Nereng. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TIL TOPPS: Emilie Enger Mehl ble i slutten av april kronet til vinner av «Kompani Lauritzen». Her sammen med Marius Skjelbæk og Emilie Nereng. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere denne våren ble det klart at det var justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (28) som kunne strekke armene i været, etter å ha vunnet den tredje sesongen av knallsuksessen «Kompani Lauritzen» på TV 2.

Lørdag vant programmet også prisen for beste konkurransedrevne reality under årets Gullruten-show i Bergen.

- «Kompani Lauritzen» er det Dag Otto Lauritzen, Kristian Ødegård og produksjonen som skal ha æren for. Mitt bidrag er å delta og at jeg var medvirkende i å skape en historie, sier vinner Mehl til Se og Hør etter utdelingen.

- Ikke forberedt

Noen har reagert på at 28-åringen i det hele tatt var med i realityprogrammet, med tanke på sin rolle som minister. Denne rollen fikk hun imidlertid ikke før etter at innspillingen av programmet var avsluttet.

Kritiske røster har også pekt på at Mehl i starten av «Kompani Lauritzen» viste en mangel på respekt overfor befalet. Til Se og Hør legger hun ikke skjul på at hennes egen oppførsel kom overraskende også på henne selv.

- Ja, jeg reagerte, for min egen del, på en overraskende måte - og var ikke forberedt på min egen reaksjon. Det tok litt tid før jeg fikk kontroll over det og før jeg forsto hvorfor det skjedde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer