FØLELSESLADET: - Det vanskeligste var å vise følelser. Jeg er en veldig følsom person, men gir ikke så lett uttrykk for det, sier Jørgen Hausberg Nilsen i Vegas.
FØLELSESLADET: - Det vanskeligste var å vise følelser. Jeg er en veldig følsom person, men gir ikke så lett uttrykk for det, sier Jørgen Hausberg Nilsen i Vegas.Vis mer

- Vanskelig å vise følelser

Jørgen Hausberg Nilsen er følsom, men det er noe ganske annet å vise det på filmlerretet..

SEHER.NO: Til vanlig studerer Jørgen Hausberg Nilsen (18) musikk, dans og drama på Fyllingsdalen videregående i Bergen. Men 25. september er det en litt mer spennende rolle han inntar.

I filmen Vegas er han aktuell som Thomas, en ung gutt som er vitne til at hans mor blir banket opp av sin stefar. Vi følger Thomas i hans forsøk på å finne veien hjem fra en vanskelig tilværelse for han og hans lillebror. Og hans noe uventede vennskap til Marianne og Terje.

- Det vanskeligste var å vise følelser. Jeg er en veldig følsom person, men gir ikke så lett uttrykk for det, sier han til Seher.no.

Men selv om filmen snart har premiere, ligger ikke Jørgen på latsiden. Han har flere jern i ilden.

18- åringens største hobbyer er film og musikk. Men før Vegas, hadde han ingen skuespillererfaring.

- Jeg var konferansier på skoleavslutningen i 7. klasse, og det var skikkelig stas, sier han.

I ettertid har han opplevd ting han aldri trodde han skulle få sjansen til, og drømmen er å kunne jobbe mer med film etter utdannelsen.

- Jeg driver å skriver mitt eget manus. Det er en type ransfilm, og handler om tre sjeler som skal gjøre ett siste brekk. Men det har ingenting til felles med Vegas, forsikrer han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vant sin tredje Amanda pris