Al Pacino:

- Vanskelig å være sammen med en så gammel mann

Brudd for Hollywood-legenden og hans 39 år yngre kjæreste.

SLUTT: Al Pacino skal være en singel mann igjen etter at det nylig ble slutt mellom ham og skuespilleren Meital Dohan. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Al Pacino skal være en singel mann igjen etter at det nylig ble slutt mellom ham og skuespilleren Meital Dohan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2018 kom nyheten om at «The Irishman»-stjernen Al Pacino (79) hadde forelsket seg i «Weeds»-skuespilleren Meital Dohan (40).

- De har truffet hverandre i det stille i et par måneder, og de virker veldig lykkelige, fortalte en kilde til Page Six den gangen.

Til tross for at duoen lenge prøvde å holde en lav profil i offentligheten, så skapte forholdet raskt overskrifter i media på grunn av den store aldersforskjellen på 39 år.

«Ble dumpet»

Nå, to år etter at de ble kjærester, avslører Meital Dohan at det er slutt - nettopp på grunn av alderen.

Og skal vi tro Dohan, så var det hun som dumpet Hollywood-legenden.

- Aldersforskjellen er vanskelig. Jeg prøvde å overse det, men for å være ærlig, så er han allerede en eldre mann nå. Så selv om jeg har mye kjærlighet for ham, så holdt det ikke, forteller hun til det israelske magasinet La'Isha, ifølge Contact Music.

Pacino, som har tjent seg styrtrik på sin fantastiske skuespillerkarriere, skal ikke ha vært den type mann som elsker å overøse sin kjære med gaver.

På spørsmål fra magasinet om 40-åringen sitter igjen med noen eksklusive gaver som minne om forholdet, svarer hun nemlig følgende:

- Hvordan kan jeg høflig si at han ikke likte å bruke penger? Han kjøpte kun blomster til meg.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Al Pacino sammen med sin nå eks-kjæreste, Meital Dohan, og datteren Olivia Rose på The Irishman-premieren i Los Angeles i januar. Foto: NTB Scanpix.
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Al Pacino sammen med sin nå eks-kjæreste, Meital Dohan, og datteren Olivia Rose på The Irishman-premieren i Los Angeles i januar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Aldri gift

Dette er ikke første gang Al Pacino har vært sammen med en nesten 40 år yngre kvinne. I fire år var han nemlig i et forhold med den argentinske skuespilleren Lucila Solá (43).

De to gikk hver til sitt sommeren 2015.

- De står hverandre fremdeles nær, men det holdt bare ikke. Begge er svært dedikerte til arbeidet sitt, så å opprettholde forholdet ble vanskelig, fortalte en kilde til The Sun etter bruddet, ifølge Deccan Herald.

Lucila Solá er for øvrig moren til en av Leonardo DiCaprios (45) tidligere flammer.

Til tross for at 79-åringen har en rekke kjærlighetsforhold bak seg, så har han aldri vært gift. Oscar-vinneren har derimot datteren Julie Marie (30) og tvillingene Anton James og Olivia Rose (19) med to ulike kvinner.

Al Pacino ble nærmest stjerne over natta etter sin rolle som Michael Corleone i mafiafilmen «The Godfather» fra 1972. Han spilte også i oppfølgerne «The Godfather Part II» og «The Godfather Part III», og hans rolletolkning som Corleone er fremdeles ansett som en av de beste i filmhistorien.

I tillegg er stjernen kjent fra en rekke andre storfilmer som «Scarface», «Duften av en kvinne» og «Donnie Brasco» for å nevne noen. Al er fortiden aktuell i Netflix-filmen « The Irishman».

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Utnytter Dianas død for millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer