Al Pacino:

- Vanskelig å være sammen med en så gammel mann

Brudd for Hollywood-legenden og hans 39 år yngre kjæreste.

SLUTT: Al Pacino skal være en singel mann igjen etter at det nylig ble slutt mellom ham og skuespilleren Meital Dohan. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Al Pacino skal være en singel mann igjen etter at det nylig ble slutt mellom ham og skuespilleren Meital Dohan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2018 kom nyheten om at «The Irishman»-stjernen Al Pacino (79) hadde forelsket seg i «Weeds»-skuespilleren Meital Dohan (40).

- De har truffet hverandre i det stille i et par måneder, og de virker veldig lykkelige, fortalte en kilde til Page Six den gangen.

Til tross for at duoen lenge prøvde å holde en lav profil i offentligheten, så skapte forholdet raskt overskrifter i media på grunn av den store aldersforskjellen på 39 år.

«Ble dumpet»

Nå, to år etter at de ble kjærester, avslører Meital Dohan at det er slutt - nettopp på grunn av alderen.

Og skal vi tro Dohan, så var det hun som dumpet Hollywood-legenden.

- Aldersforskjellen er vanskelig. Jeg prøvde å overse det, men for å være ærlig, så er han allerede en eldre mann nå. Så selv om jeg har mye kjærlighet for ham, så holdt det ikke, forteller hun til det israelske magasinet La'Isha, ifølge Contact Music.

Pacino, som har tjent seg styrtrik på sin fantastiske skuespillerkarriere, skal ikke ha vært den type mann som elsker å overøse sin kjære med gaver.

På spørsmål fra magasinet om 40-åringen sitter igjen med noen eksklusive gaver som minne om forholdet, svarer hun nemlig følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer