- Vanskelig å tro at hun var gravid for tre uker siden

Katie Price har kvittet seg både med fødselsvekten og skyldfølelsen for ektemannens utroskap.

VISER FRAM KROPPEN: Slik ser altså fembarnsmoren Katie Price ut, tre uker etter at hun fødte sin yngste datter. Foto: Stella Pictures
VISER FRAM KROPPEN: Slik ser altså fembarnsmoren Katie Price ut, tre uker etter at hun fødte sin yngste datter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price (36) ble 4. august fembarnsmor, da hun fødte en datter.

NYFØDT: Katie la ut dette bildet av datteren etter fødselen. Foto: YouGossip
NYFØDT: Katie la ut dette bildet av datteren etter fødselen. Foto: YouGossip Vis mer
UTRO: Kieran Hayler var utro mot Katie Price, noe hun fant ut midt i graviditeten. Men de to er fortsatt et par. Foto: Stella Pictures
UTRO: Kieran Hayler var utro mot Katie Price, noe hun fant ut midt i graviditeten. Men de to er fortsatt et par. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kun tre uker senere la hun ut et bilde av kroppen sin, og det er åpenbart at det ikke har tatt stjernen lang tid å komme tilbake i form.

- Etter flere måneder med stress og manglende selvtillit etter det drittkjerringene gjorde mot meg, er selvtilliten virkelig på vei tilbake, nå som jeg har fått en baby, skrev Price ifølge Daily Mail.

Mens Katie var gravid fant hun nemlig ut at ektemannen, Kieran Hayler, hadde vært utro med flere av Katies venninner.

Modellen viste seg fram i en grå sports-BH og rosa truser. Og den britiske tabloidavisen skryter av 36-åringen.

«Det er vanskelig å tro at hun var gravid for tre uker siden», skriver Daily Mail, som tror Price må ha trent veldig mye etter at hun ble fembarnsmor.

Price har ennå ikke avslørt navnet på datteren. Hun har heller ikke valgt å bryte med Hayler på grunn av utroskapet. Modellen stoler nemlig på ektemannens unnskyldning om at han er sexavhengig, og nå går i terapi.

- Vi tar det en dag om gangen. I begynnelsen var jeg helt klar for å skille meg. Men nå har jeg forstått at det handler om sexavhengighet. Derfor tenker jeg; gjorde jeg noe galt? Jeg har lagt på meg litt. Men hadde det ikke vært venninnen vår, så hadde det vært en annen, sa hun nylig.

Modellen har barna Harvey (12) fra forholdet til Dwight Yorke, og Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter Andre. Med Kieran har hun også sønnen Jett (1).


LES OGSÅ: Katie Price viser frem det første bildet av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer