- Vanskelig å spille inn dusj-scene med Minken

Se «Paradise Hotel»-deltakerens ukjente TV-fortid!

FRA «HOTEL CÆSAR» TIL «PARADISE HOTEL»: - Jeg tenkte ikke over at jeg ble filmet i dusjen på «Paradise Hotel» for der var jeg bare meg selv, sier Cathrine Tinnesand til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FRA «HOTEL CÆSAR» TIL «PARADISE HOTEL»: - Jeg tenkte ikke over at jeg ble filmet i dusjen på «Paradise Hotel» for der var jeg bare meg selv, sier Cathrine Tinnesand til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I likhet med flere av de andre deltakerne i realityserien «Paradise Hotel» har Cathrine Tinnesand (24) blitt filmet uten klær i dusjen på luksushotellet.

Men scenene foran reality-kameraene er ikke første gangen hun opptrer lettkledd på TV.

For fem år siden debuterte hun nemlig som statist i TV 2-serien «Hotel Cæsar», i en dusj-scene i en svømmehall med blant annet Minken Tveitan (23).

I tillegg til å dusje foran Minken - som spilte den bifile rollefiguren Vilde Mykland - blir Cathrine også filmet mens de to sender flørtende blikk til hverandre ved bassengkanten.

- Jeg fikk rollen etter at noen i et castingbyrå hadde sett bilder av meg på nettet og kontaktet meg. Jeg husker at jeg syntes det var veldig veldig vanskelig å virke naturlig foran kameraet. Jeg var 19 år gammel, og filmingen tok hele dagen.

- Men jeg syntes det var en stor opplevelse. Jeg er en stor «Hotel Cæsar»-fan og har sett nesten alle episodene, sier Cathrine, som også har lagt ut ut lenke til Cæsar-videoen på sin blogg til Seher.no.

Se Cathrines dusj-scene med Minken Tveitan her! (ekstern lenke)

Hun hevder dusj-scenene på «Paradise Hotel» ikke var noe problem i forhold.

- På «Paradise Hotel» glemte man fort kameraene, og der er man jo mer seg selv, så jeg tenkte ikke på at jeg ble filmet naken.
 
Tinnesand avslører at hun også snart igjen blir å se som statist i «Hotel Cæsar», og legger ikke skjul på at hun drømmer om en replikk-rolle.

- Min drømmerolle hadde vært å spille kjæresten til Jens August (Kim Kolstad, red.anm), hehe. Jeg håper ikke jeg har vært med i «Hotel Cæsar» for siste gang, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: «Cæsar»-stjerne ble drapstruet