- Vanskelig å skjule familien

Vendela Kirsebom fikk ikke lov å snakke om sin nye tyrkiske familie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I NRK-programmet «Hva har du i bagasjen» graver programleder Noman Mubashir (38) i norske kjendisers familiehistorie, og tar dem med over landegrensene for å møte deres nærmeste. 

En av dem som er med i TV-programmet er den tidligere modellen Vendela Kirsebom (45). Vendelas norske mamma Ingi Kirsebom (74) var på ferie i Istanbul i 1966, da hun traff mannen som skulle bli far til hennes barn - en far hun møtte for første gang i forbindelse med TV-innspillingen

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Det ble et sterkt møte mellom far og datter, og Vendela fikk i tillegg vite at hun har to yngre brødre. 

- Det er helt fantastisk å endelig kunne skrike ut «Vi er familie!», sier Vendela til Seoghør.no.  

Men modellen synes det var vanskelig å holde familien skjult. Hun måtte nemlig holde det strengt hemmelig før programmet ble sendt på NRK. 

- Vi har kjent hverandre siden mars, og har holdt det hemmelig. Det var veldig vanskelig. Jeg er glad i min nye tyrkiske familie. De er varme og fantastiske og vi trives så godt sammen. Det er selvfølgelig litt rart å utlevere seg på den måten, men det var bare positivt og alt var en fantastisk opplevelse.

Kirseboms tyrkiske brødre Ahmet Demir og Ahmet Suphi jubler over familieforøkelsen.  

- Det er fantastisk å ha en søster, for vi er bare gutter i familien. Hun er som solen i livene våre. Det er ikke bare TV lenger, det er virkeligheten vår, sier Demir. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Vendela fant igjen pappa i paradis 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer