KRANGELEN FORTSETTER: - Vi har blant annet vært sammen i garderoben i dag, og hatt hyggelige samtaler som kan få konsekvenser for framtiden, mener Trond Harr. Det er ikke Tor Fløysvik enig i. Foto: TV 2
KRANGELEN FORTSETTER: - Vi har blant annet vært sammen i garderoben i dag, og hatt hyggelige samtaler som kan få konsekvenser for framtiden, mener Trond Harr. Det er ikke Tor Fløysvik enig i. Foto: TV 2Vis mer

- Vanskelig å se hva han mener

"Skal vi danse"-dommeren avviser at de har skværet opp...

Se videointervjuet med Trond Harr og Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Det var i slutten av oktober at tidligere "Skal vi danse"-dommer Trond Harr (64) fyrte løs mot eks-kollegaen - og nåværende medlem i dommerpanelet - Tor Fløysvik. Og det var litt av en kraftsalve eks-dommeren liret av seg.

- Jeg og Tor er ikke buddiser, for å si det sånn. Men jeg kan vel si så mye som at vi som kjenner ham vet at han ikke gjør en dritt for norsk dans, sa han den gang.

Utsagnet skapte mildgt sagt baluba i "Skal vi danse"-miljøet. Søndag var derimot de to igjen tilbake sammen i panelet i "Skal vi danses" superfinale, som sendes på TV 2 førstkommende fredag.

Se videointervjuet med Trond Harr og Tor Fløysvik nederst i saken!

- Hyggelige samtaler
Tor Fløysvik var ikke sen med å ta til motmæle da Harr luftet sine meninger om ham for en drøy måned siden.

- Jeg må bare si at Trond Harr fremviser en elendig hukommelse. Jeg har jobbet intenst med norsk dans i 20 år, og har jobbet fram 20 verdensmestere, tordnet Fløysvik, som samtidig benyttet sjansen til å invitere eks-kollegaen til danseundervisning.

- Hvis han ønsker det kan han ta seg en tur ned på dansesenteret, så skal jeg gi ham en grunnleggende time i ballroom-dansing!

- Saken er lagt død
Om Harr takket ja til invitasjonen - det vites ikke. Det som i hvert fall er sikkert er at de to fortsatt er uenige om mer enn én ting.

- Den saken er lagt helt død. Det var noen misforståelser der. Jeg skulle verifisere et utsagn, og ble stilt spørsmål om noe som kunne oppfattes som negativt. Det ble sagt ord som ikke jeg har brukt - men vi har skrevet til hverandre, hilst på hverandre og hatt et godt forhold siden. Så den saken er død, den, sier Harr til Seher.no.

- Så dere har skværet opp, Trond?

- Ja, det har vi gjort. Vi har blant annet vært sammen i garderoben i dag, og hatt hyggelige samtaler som kan få konsekvenser for framtiden, mener 64-åringen.

- Har ikke snakket med Harr
Harr mener altså at duoen har skværet opp. Men hva mener egentlig Fløysvik?

- Jeg har ikke snakket med Trond Harr, jeg. Men jeg lever godt videre - og er lykkelig, sier han til Seher.no.

Under opptakene til fredagens "Skal vi danse" vekslet i hvert fall duoen få - om noen blikk - med hverandre. Selv om de satt faretruende nær hverandre.

At de to skal ha hatt hyggelige samtaler i garderoben, det kan ikke Fløysvik bekrefte.

- Det er litt vanskelig å forstå hva han mener, da. Men vi var vel oppe i den samme garderoben i dag, ja. Men jeg har sagt hva jeg mener om den saken, og har ikke mer å tilføye, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Han gjør ikke en dritt for norsk dans

Se videointervju med Trond Harr og Tor Fløysvik her:

[obj:media:7118]