- Vanskelig å kombinere kjæreste og «Idol»

Nå får utstemte Fredrik Klemp tid til samboeren igjen.

LITE TID: Det har blitt lite tid til Fredriks samboer Pia i Idol-tiden. Nå får de sett hverandre igjen. Foto: Stella Pictures
LITE TID: Det har blitt lite tid til Fredriks samboer Pia i Idol-tiden. Nå får de sett hverandre igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Fredrik nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld stod Fredrik Klemp (21) nok en gang på «Idol»-scenen til gode tilbakemeldinger fra dommerne. Det holdt likevel ikke, og 21-åringen måtte forlate konkurransen på sin egen bursdag.

Klemp er likevel storfornøyd med støtten han har fått i løpet av tiden i TV 2-konkurransen.

- Støtten har vært utrolig. Jeg hadde aldri trodd at venner, familie og kjæreste skulle være så engasjerte. De har gitt meg fritt spillerom til å gjøre hva jeg vil. Jeg har fått fri fra jobben, fått et lån, og fått lov til å gjøre dette. Det setter jeg pris på, sier han til Seher.no.

I salen satt både samboer Pia og den nærmeste familien. Fredrik forklarte at det har blitt mindre tid til kjærligheten i løpet av «Idol»-ukene.

- Ja, det er vanskelig å kombinere. Tida nå har gått til «Idol». Men det er karriere, og vi har alle karrierevalg. Pia synes det er greit, så lenge jeg ringer innimellom. Jeg fikk melding av henne etter jeg hadde sunget: Perfekt, skrev hun.

Klemp mener at berømmelsen som kommer med «Idol»-deltagelsen ikke er problematisk i forholdet.

- Forholdet påvirkes ikke, vi er det samme paret og jeg føler jeg er den samme personen, sier han til Seher.no.

Klemp beskriver samboeren som en intelligent person som hjelper ham med å beholde bakkekontakten.

- Hun er smart og intelligent, mye smartere enn meg, så livsvant. Hun hjelper meg på vei, jeg er jo bare 21. Hun gir meg rettledning og en retning å gå. Hun er flink, snill og omtenksom, hun holder meg nede på bakken.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Kan 85 Kaizers-sanger utenat
Se videointervju her!


[obj:media:10345]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer