PAUSE FRA SKJERMEN: Tidligere "Skal vi danse"-dommer Tor Fløysvik takket nei til å være med i årets sesong. Nå har fans opprettet en egen Facebook-gruppe for alle som vil ha Tor tilbake i det populære tv-programmet.
PAUSE FRA SKJERMEN: Tidligere "Skal vi danse"-dommer Tor Fløysvik takket nei til å være med i årets sesong. Nå har fans opprettet en egen Facebook-gruppe for alle som vil ha Tor tilbake i det populære tv-programmet.Vis mer

- Vanskelig å ikke bli berørt

Tor Fløysvik har fått tusenvis sms, mailer, telefoner og Facebook-innlegg etter at han sa nei til årets «Skal vi danse». Nå har han også fått en egen Facebook-side.

SEOGHØR.NO: Tor Fløysvik har vært dommer i «Skal vi danse» på TV 2 i hele ni sesonger. Da han ble forespurt om å være dommer i den 10. sesongen av det populære programmet, takket han for første gang nei.

Høstens runde hadde premiere 31.august og førstkommende lørdag skal danseparene ut på parketten for fjerde gang.

I år består dommerpanelet av Trine Dehli Cleve, Toni Ferraz og Gyda Bloch Thorsen.

Savner Tor

Sist uke ble det opprettet en egen gruppe på Facebook for alle som savner Tor og hans tilbakemeldinger i programmet. Hittil har gruppen fått 125 medlemmer.

«Dette er er en gruppe laget for oss som vil ha Tor med igjen i TV-serien Skal vi danse. og det er på ingen måte ment for å snakke negativt til de som er dommere i dag. Tvert om Trine og Gyda er fantastiske damer !!!! Men Savner Tor og hans tilbakemeldinger», skriver en av medlemmene på siden.

- Husk at det var jeg som takket nei

Denne uken la Tor ut et innlegg på sin Facebook-side. Danseproffen understreker at han selv valgte å takket nei til programmet fordi han ønsket en rolig høst, men at hans manglende tilstedeværelse i «Skal vi danse» har ført til mer oppmerksomhet enn han hadde regnet med.

- Vanskelig å ikke bli berørt

- Hyggelig å være savnet

Til Seoghør.no sier Tor at han har fått enormt mange tilbakemeldinger etter at han trakk seg som dommer.

-Hyggelig å være savnet, spesielt når man fremdeles lever! Reaksjonene har jeg fått med meg. Tusenvis av sms, mailer, telefoner og ikke minst innlegg på Facebook, er det vanskelig å ikke bli berørt av. Det er mildt sagt livlig!, skriver han i en sms.

At han har fått sin egen fan-gruppe på Facebook, syns han bare er trivelig.

- Facebook gruppen som er på gang, er bare hyggelig den. Like greit at ytringene kanaliseres dit, eller som mange gjør, benytter Skal Vi Danses egen facebook side.

Tor har selv aldri sett en eneste episode av seg selv bak dommerbordet, men årets premiere fikk han med seg.

- I år fikk jeg med meg premieren i reprise. Jubileumssending med en ny profil!

Vanskelig å kombinere med familieliv

I juni la dansedommeren ut et innlegg på sin facebookside der han forklarte hvorfor han valgte å takke nei til årets sesong.

«Jubileumssesongen av Skal Vi Danse blir uten meg i dommerpanelet. Årets avtale ble for vanskelig å kombinere med et aktivt familieliv og høstens øvrige planer, og jeg har derfor funnet det fornuftig å takke nei til min tiende sesong som dommer i Skal Vi Danse», skriver Tor Fløysvik.

LES OGSÅ: Gøy at folk synes jeg er attraktiv

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.