- Vanskelig å holde på kiloene

Skuespilleren måtte opp syv kilo.

SLANK: Hilary Swank mener det er vanskelig å holde vekten oppe. Foto: Stella Pictures
SLANK: Hilary Swank mener det er vanskelig å holde vekten oppe. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Hilary Swank (36) jobber for tiden med hennes nyeste film, som går under navnet «Conviction».

For at kroppen hennes skulle passe for rollefiguren, måtte hun opp syv kilo før innspillingene startet. Det syntes hun var vanskelig.

- Personlig synes jeg det er vanskelig å holde på kiloene. For denne rollen måtte jeg opp syv kilo. Rollen min, en singel mor, hadde ikke muligheten til å holde seg i form, forteller Swank ifølge nettstedet FitPerez.com.

Skuespilleren gjorde det selvsagte da hun skulle legge på seg.

- Jeg er egentlig veldig glad i å trene, men for å gå opp i vekt sluttet jeg med det. Dette er en liten film med et lite budsjett. Det ble lange dager med ingen tid til å trene.

Hilary forteller at det var litt av en oppgave å komme seg opp i vekt, spesielt var det en utfording å spise mer enn hun orket.

- Vanligvis spiser jeg til jeg blir mett, men under innspillingen av denne filmen, spste jeg mer enn som så. Selv om jeg var stappmett, spiste jeg mer, sier hun.

Kjendisbloggeren Perez Hilton tror ikke det vil bli noe problem for Swank å gå ned det hun har lagt på seg.

- Det høres ut som det var litt av en utfordring for henne å gå opp i vekt, så hun mister det sikkert på null komma niks når hun ønsker det, skriver han på sine nettsider.Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette var vel ikke helt heldig?