- Vanskelig å ha filmsex med en venninne

Men Natalie Portman og Mila Kunis nektet å trekke seg fra de intime scenene...

INTIME SCENER:  Skuespillerne og venninnene Natalie Portman og Mila Kunis spiller i flere svært intime scener i sin nye film «Black Swan». Det var ingen enkel affære.
INTIME SCENER: Skuespillerne og venninnene Natalie Portman og Mila Kunis spiller i flere svært intime scener i sin nye film «Black Swan». Det var ingen enkel affære. Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerne Natalie Portman (29) og Mila Kunis (27) - kjent fra henholdsvis «Star Wars» og TV-serien «Et 70-talls show» - har fått mye oppmerksomhet for sin nyeste film «Black Swan», hvor de spiller to rivaliserende ballerinaer.

Et av klippene som har vakt oppsikt, er en svært initm sex-scene mellom de to unge kvinnene, men Portman avslører til nettstedet Huffingtonpost.com at det ikke var noen enkel affære.

- Det er vanskelig å ha filmsex med en venninne. Det gjorde det hele problematisk.


Mila Kunis hevder innspillingen ikke blir noe enklere av at de flere ganger ble avbrutt av de over 100 personene som så på.

- Det er et filmcrew på over 100 personer rundt deg, som skal lyssette deg og posisjonere deg. Det er ikke noe komfortabelt.

«Black Swan» har norsk premiere 4. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var depressiv og veide for mye