- Vanskelig å ha en mor som poserer for Playboy

Pamela Andersons to sønner var ikke alltid like stolte av mamma.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På 1990-tallet ble Pamela Anderson (44) regnet som en av verdens mest sexy stjerner etter rollen i «Baywatch» og flere lettkledde modelloppdrag, blant annet for Playboy.

I 1995 giftet hun seg med rockeren Tommy Lee fra Mötley Crüe og paret fikk sønnene Brandon Thomas Lee (16) and Dylan Jagger Lee (14).

I et nytt intervju forteller Pamela at det ikke alltid har vært like lett å vokse opp med en mor som til stadighet kastet klærne.

- Det kan være vanskelig for tenåringsgutter å ha en mor som poserer for Playboy. Nå er de 14 og 16 år gamle og liker meg slik jeg er, men for noen år siden visste de ikke hva vi gjorde.  De visste bare at pappa var rockestjerne og mamma reddet dyr, sier hun til Splash News.

Den flotte blondinen er en aktiv forkjemper for dyrs rettigheter, og det var lenge dette sønnene trodde hun gjorde på fulltid. Etter hvert som de har blitt eldre har de funnet ut hele sannheten om morens ville fortid.

- Jeg har jo gjort mye annet enn å redde dyr. Jeg har festet en del, men heldigvis ofte bak lukkede dører. Jeg har endevendt en del hotellrom i min tid, sier hun og legger til at hun ikke er glad i personen hun blir når hun drikker.


Andersons privatliv har ofte blitt fete fonter i media. Hun giftet seg for første gang med Lee etter å ha kjent ham i bare 96 timer, og paret hadde lenge et av-og-på-forhold.

En sextape fra parets bryllupsreise lekket etter hvert på internett og gikk verden rundt. Nylig bodde stjernen i en campingvogn fordi hun hadde så mye gjeld. På tross av skandalene, synes Pamela hun har klart seg bra etter filmbyens standard.

- Jeg tror de som drar til Hollywood fra en liten by har mulighet til å klare seg bedre enn de som er født der. Jeg kan være litt gal, men jeg er fornøyd og har to flotte barn, sier hun.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blottet brystvorten på moteshow  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer