- Vanskelig å få tid til hverandre

Bryllupsplanleggingen er på hold mens Egor Filipenko kjemper i «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer gikk «Skal vi danse-stjernen» Egor Filipenko (24) ned på kne og fridde til sin vakre kjæreste Benedicthe Bjerke (24). Men selv om de gleder seg til den store dagen forteller de at det blir liten tid til å planlegge bryllup.

- Vi har bare booket det viktigste, så får vi ta resten etter hvert. I denne perioden er det liten tid. Vi får glede oss til det er over, selv om det er gøy mens det pågår, sier Bjerke til Seoghør.no.

Filipenko er travelt opptatt med å lære opp dansepartner Hanne Sørvaag, og Bjerke er ikke sjalu på at forloveden tilbringer nesten all sin tid med den flotte sangeren.

- Det er helt greit. Hanne er en strålende dame og jeg har bare positivt å si om henne.

Paret vil ikke avsløre hvor bryllupet skal stå, men gleder seg til å feire den store dagen sammen med sine nærmeste.

- Det blir i sommer med masse familie og venner og det blir superkult. Og ikke minst dansing på høyt nivå, forteller Egor.

I fjor fikk paret, som har vært sammen i litt over tre år, sønnen Theo (15 måneder). Onsdag kveld fikk paret likevel tid til hverandre da de så premieren på Wallemans nyeste show «Reflections».

Også tilstede var Janne Formoe, Finn Schjøll, Tom Sterri, Tom-Erik Nilsen, Terje Sporsem, Henriette Lien og Ronnie Ottem.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Barna mine skal gå på lavkarbo   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer