Tiril Sjåstad Christiansen:

Vannet gikk hos svigers

Familiemiddagen tok en uventet vending.

SVIGERDATTER OG BESTEFAR: Tiril Sjåstad Christiansen er forlovet med sønnen til Dag Otto Lauritzen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SVIGERDATTER OG BESTEFAR: Tiril Sjåstad Christiansen er forlovet med sønnen til Dag Otto Lauritzen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christensen (27) avsløre at hun og forloveden Stian Lauritzen (34) venter sitt andre barn sammen. I november 2020 ble de foreldre for første gang til lille Vega.

Nylig gjestet den kommende tobarnsmoren Tuva Fellmans podkast «Fødselspodden», hvor hun åpnet ytterligere opp om hva som skjedde da hun fødte datteren.

- Rosa og guggete

Christiansens forlovede er ingen ringere enn TV-profil Dag Otto Lauritzens sønn, og det var nettopp hjemme hos «svigers» at 27-åringen merket at noe var på gang.

De var der for å spise raclette, noe Christiansen forteller er hennes favorittrett. Før middag skulle hun bare slappe litt av.

- Jeg la meg nedpå divanen og slappet av foran peisen med beina opp, og så kjente jeg plutselig sånn «oi» - det føltes ut som det åpnet seg nede i tissen, forklarer hun i podkasten.

Programlederen syntes det var litt rart og gikk derfor på do for å sjekke hvordan det sto til.

- Det var skikkelig mye vann, og da jeg tisset så var det rosa og guggete. Jeg bare «oi, var det vannet liksom?», og da kjente jeg pulsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer