Vanligvis blir klærne fjernet...

Som oftest er det ting som blir fjernet fra modellenes kropper i Photoshop. Men ikke i dette tilfellet.

KLEDD PÅ: Gisele Bündchens viser fram klær for Hennes & Mauritz i mange land, men bildene fra Norge og England, er ikke de samme som i Dubai på bildet til høyre. Der har de nemlig kledd på modellen i Photoshop. Foto: Faksimile Henne og Mauritz
KLEDD PÅ: Gisele Bündchens viser fram klær for Hennes & Mauritz i mange land, men bildene fra Norge og England, er ikke de samme som i Dubai på bildet til høyre. Der har de nemlig kledd på modellen i Photoshop. Foto: Faksimile Henne og Mauritz Vis mer
SEHER.NO: Supermodellen Gisele Bündchen (30) har nemlig blitt utsatt for en omvendt Photoshop-jobb på bildene av henne for Hennes & Mauritz i Dubai.

Selv om modellen er godt dekket til i annonsene fra klesgiganten, var hennes bare armer og hint av kløft nok til at hun ble sensurert i Midtøsten-kampanjen.

Her har de lagt på t-skjorte og vest på bildene under klærne hun bærer på de originale bildene fra vestlige land, skriver Daily Mail.

- Kanskje noen av endringen er gjort for at kampanjen bedre skal passe med GCC-markedet, kommenterer La Moda i Dubai, som har fått spørsmål fra leserne om endringene.

GCC, står for Gulf Cooperation Council, og inkluderer land som Oman, Kuwait, Bahrain, De forente arabiske emirater, Qatar, og Saudi-Arabia.

I vesten er modellene langt mer vandt med at truser blir fjernet, eller at kroppen blir retusjert på bildene de tar for magasiner og motehus.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forstår hvorfor hun viser fram kroppen