BABYLYKKE: Tirsdag kveld kunne Vanessa Rudjord avsløre at hun og samboeren Jonas har fått sitt første barn sammen.  Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Tirsdag kveld kunne Vanessa Rudjord avsløre at hun og samboeren Jonas har fått sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Vanessa Rudjord (40) har blitt mamma igjen

Den tidligere Costume-redaktøren avslørte den gledelige nyheten på Instagram.

Publisert

SEOGHØR.NO: Blogger og tidligere «Costume»-redaktør Vanessa Rudjord (40) delte i påsken den gledelige nyheten om at hun og samboer Jonas Forsang Moksnes ventet sitt første barn sammen.

Nå er imidlertid ventetiden over for paret! Tirsdag kveld delte Rudjord nemlig et bilde på sin Instagram-konto av sin nyfødte sønn sammen med datteren Luca (7).

Bildet er i sort-hvitt og viser søskenparet som ligger inntil hverandre i en seng med følgende tekst:

- He ain't heavy, he's my brother, som angivelig er en referanse til The Hollies-låten med samme navn. 

Rudjord har datteren Luca fra et tidligere ekteskap.

Mye oppmerksomhet

I fjor fikk Vanessa mye oppmerksomhet for sitt åpenhjertige blogginnlegg om barnefordeling etter en skilsmisse.

I innlegget «Skilsmissemamma» beskrev hun hvordan hun først kjempet for å få omsorgen for datteren da hun ble skilt, men at hun i dag er glad for at det endte med en delt ordning.

Saken fortsetter nedenfor.

BESTEVENNINNER: Vanessa Rudjord og Pia Tjelta er bestevenninner og småbarnsmødre. Pia ble mor til tvillingene Agnes og Jonathan i desember.  Foto: Andreas Fadum
BESTEVENNINNER: Vanessa Rudjord og Pia Tjelta er bestevenninner og småbarnsmødre. Pia ble mor til tvillingene Agnes og Jonathan i desember. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I fjor fortalte bloggeren til Seoghør.no at hun etter all medieoppmerksomheten fikk mange rørende tilbakemeldinger.

- Innlegget ble lagt ut første dagen jeg lanserte bloggen, og jeg var livredd for reaksjonene. Da tilbakemeldingene begynte å renne inn utover dagen, ble jeg helt overveldet.  Jeg var rørt i mange dager av mailer fra mennesker som fortalte sin historie, sa hun og fortsatte:

- Jeg fikk mail fra fedre og mødre i samme situasjon, men også rørende mailer fra foreldre som hadde valgt å bli i dårlige forhold for de ikke kunne se for seg å dele barna, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Vi krysser fingrene for at effekten skal vedvare

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer