<strong>BLIR TOBARNSMOR:</strong> Skribent og blogger Vansessa Rudjord er gravid. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
BLIR TOBARNSMOR: Skribent og blogger Vansessa Rudjord er gravid. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer

Vanessa Rudjord (40) er gravid igjen

Annonserte den gledelige nyheten på bloggen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger og tidligere «Costume»-redaktør Vanessa Rudjord (40) delte langfredag en svært gledelig nyhet med sine blogglesere: hun og samboer Jonas Forsang Moksnes (35) venter barn! 

«Men så kom Jonas inn i livene våre. Og nå, nå kommer det en til», skriver hun i innlegget hun har gitt tittelen «En til» - hvor hun avslører at hun legge trodde det bare kom til å bli hun og datteren Luca (7) mot resten av verden.

I blogginnlegget har hun også delt et bilde av seg selv med babymage.

Hun skriver videre:

«En til som skal inn i den lille familien vår. Til oss, med alle våre feil og mangler. En som skal oppleve oss på vårt beste, og oppleve oss på vårt verste. En som skal få all vår kjærlighet.Jeg er spent, jeg er nervøs. Men først og fremst er jeg takknemlig».

<strong>DET FØRSTE BILDET:</strong> Vanessa Rudjord og hennes samboer Jonas Forsang tok sykkeltaxi hjem etter festen på Kunstnernes Hus i regi av kronprins Haakon og Mette-Marit. Nå to år senere venter de barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DET FØRSTE BILDET: Vanessa Rudjord og hennes samboer Jonas Forsang tok sykkeltaxi hjem etter festen på Kunstnernes Hus i regi av kronprins Haakon og Mette-Marit. Nå to år senere venter de barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Nå blir de begge småbarnsmødre

Vanessa Rudjord er bestevenninne med skuespiller Pia Tjelta (38), som i desember ble tvillingmamma til Agnes og Jonatan med samboeren Oddgeir Thue.

De to kjendisdamene går dermed en lykkelig småbarnsmortilværelse i møte.

<strong>BESTEVENNINNER:</strong>  Vanessa Rudjord, skuespiller og designer Pia Tjelta og TV-profil Synnøve Skarbø er bestevenninner og småbarnsmødre. Her i bryllupet til Jenny Skavlan i 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BESTEVENNINNER: Vanessa Rudjord, skuespiller og designer Pia Tjelta og TV-profil Synnøve Skarbø er bestevenninner og småbarnsmødre. Her i bryllupet til Jenny Skavlan i 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Vanessa har datteren Luca med eksen Runar Vatne (41). Han er i dag samboer med artist Alexandra Joner (26). Rudjord var tidligere gift med komiker Thomas Giertsen (44).

Seoghør.no har vært i kontakt med Rudjord som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere enn det som står på bloggen.

LES OGSÅ: «Mamma til Michelle»​-blogger venter barn nummer tre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer