Vanessa Rudjord: - Jeg ble overveldet av reaksjonene

Kjendisbloggeren var ikke forberedt på mottakelsen til hennes åpenhjertige innlegg om barnefordeling.

 Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Vanessa Rudjord er for tiden en av Norges ypperste bloggere, som kjemper om å vinne prisen «årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla.

Vinneren - som kåres på den store kjendisgallaen i Oslo 23. november - stemmes fram av leserne på Seoghør.no.

Stem på din favoritt her!

Tidligere i år fikk Vanessa mye oppmerksomhet for sitt åpenhjertige blogginnlegg om barnefordeling etter en skilsmisse.

Rørende tilbakemeldinger

I innlegget «Skilsmissemamma» beskrev hun hvordan hun først kjempet for å få omsorgen for datteren da hun ble skilt, men at hun i dag er glad for at det endte med en delt ordning.

Les innlegget her

Til Seoghør.no sier Vanessa at hun etter all medieoppmerksomheten har fått mange rørende tilbakemeldinger.

KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER» Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje
KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER» Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje Vis mer

- Innlegget ble lagt ut første dagen jeg lanserte bloggen, og jeg var livredd for reaksjonene. Da tilbakemeldingene begynte å renne inn utover dagen, ble jeg helt overveldet.  Jeg var rørt i mange dager av mailer fra mennesker som fortalte sin historie.

FORNØYD MED ORDNINGEN: Vanessa Rudjord sier hun i dag er fornøyd med 50/50-ordningen for datteren Luca. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
FORNØYD MED ORDNINGEN: Vanessa Rudjord sier hun i dag er fornøyd med 50/50-ordningen for datteren Luca. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

- Jeg fikk mail fra fedre og mødre i samme situasjon, men også rørende mailer fra foreldre som hadde valgt å bli i dårlige forhold for de ikke kunne se for seg å dele barna.

Vanessa sierr hun også fikk skryt fra fagpersoner for å ta opp en viktig problemstilling.

- Jeg fikk også lange mailer fra barnefordelingsadvokater og psykologer som takket meg for at jeg belyste en viktig sak, noe som selvfølgelig betydde mye for meg når jeg først skulle mene noe om et såpass personlig betent tema.

Hva slags reaksjoner har du fått etter at det ble kjent at du er nominert til «årets blogger»? 

– Jeg har fått mange fine lykkeønskninger. Folk er veldig rause og fine.

Hvilken annen blogger liker du godt å lese selv?

– Jeg liker veldig godt manrepeller.com og garancedore.com. De skriver morsomt om mote og livsstil. Og så er jeg ofte innom norske Camilla Pihls fine blogg.

LES OGSÅ: Stem på årets blogger