- Vandret naken rundt i huset

Tv-stjernens familie blir nok en gang anklaget for sexsjikane.

UNDER PRESS: Denne gangen er det Robs kone, Sheryl, som anklages for sexsjikane. Foto: All Over Press
UNDER PRESS: Denne gangen er det Robs kone, Sheryl, som anklages for sexsjikane. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rob Lowe er kjent for sin rolle i blant annet "Young Blood" og tv-serien "West Wing", men aller mest kjent er han kanskje for å ha laget en sexvideo med en mindreårig jente på 80-tallet. Nå må han nok en gang forholde seg til sexanklager.

Bare uker etter at en barnevakt beskyldte ham for sexovergrep, er nemlig lurvelevenet i Lowe-staben igjen i gang.

Men denne gangen er det ikke Rob Lowe selv som har gjort noe galt. Det er derimot hans kone, Sheryl Lowe, som - angivelig - skal ha vært litt for frittalende overfor en annen av parets tidligere barnepiker.

Barnepiken, Laura Boyce, har nå fremsatt anklager som dreier seg om at Sheryl - mens Laura fortsatt var ansatt - skapte et "seksuelt og meget fiendtlig arbeidsklima".

Helt spesifikt skulle fru Lowe ha gått naken rundt i huset, spurt Laura om størrelsen på kjærestens kjønnsorgan - og utbrodert detaljer om sitt eget sexliv med Rob...

Lowes advokat avviser alle anklagene som et forsøk på å trekke den celebre familien gjennom søla - gjennom utpressingsformål.

LES OGSÅ: Full tenning på Rob Lowe

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer