LIK SMAK: Hertuginne Kate iførte seg Preen-kjolen under sitt offisielle besøk til Canada i 2016. Onsdag kom Mandy Moore på fest i Los Angeles i en blå utgave av den samme kjolen. Foto:NTB Scanpix
LIK SMAK: Hertuginne Kate iførte seg Preen-kjolen under sitt offisielle besøk til Canada i 2016. Onsdag kom Mandy Moore på fest i Los Angeles i en blå utgave av den samme kjolen. Foto:NTB ScanpixVis mer

Mandy Moore:

Valgte samme kjole som hertuginne Kate

Hollywood-stjernen Mandy Moore viste seg frem i eksklusivt antrekk på den røde løperen.

(Seoghør.no): Mandy Moore har gjort suksess både som plateartist og skuespiller i TV-serien «This is us».

Men 33-åringen er også kjent for sin eksklusive stil på den røde løperen, noe hun viste da hun onsdag ankom et arrangement for sin populære serie i Los Angeles.

Ifølge Us Weekly hadde Mandy Moore på seg en kjole fra merket Preen. Og Mandy er ikke alene om å være fan av klesmerket.

HOT I BLÅTT: Mandy Moore var tydelig fornøyd med sitt valg av antrekk. Foto: NTB Scanpix
HOT I BLÅTT: Mandy Moore var tydelig fornøyd med sitt valg av antrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Williams kone, hertuginne Kate (35) hadde nemlig på seg en rød utgave av den samme kjolen, da hun i 2016 deltok på offisielt statsbesøk til Canada.

Hertuginne Kate - som også hadde med seg barna prins George (3) og prinsesse Charlotte (2) på turen - smilte bredt da hun ankom arrangementet i Government House i Canadas nasjonalfarge.

Kjærlighetsfilm

Mandy - som tidligere har vært gift med popstjernen Ryan Adams (42) - er også kjent fra kjærlighetsfilmen «A Walk to Remember» fra 2002.

Filmen tar utgangspunkt i det heller uforutsette kjærlighetsforholdet som oppstår mellom den rebelske, men populære Landon Carter og den konservative, men selvstendige Jamie Sullivan.

Den andre hovedrollen ble portrettert av Shane West (38).

At fans verden over levde i håpet om at duoens kjemi også ville strekke seg utenfor lerretet, er ingen hemmelighet.

I et nytt intervju med Entertainment Weekly avslører imidlertid Moore nå at hun ble forelsket i sin skuespillerkollega da innspillingen foregikk.

- Shane var så kul. Alt ved ham, både stilen, måten han røykte sigaretter på og musikken han lyttet til. For meg framsto han som karakteren han spilte. Det var definitivt en del av meg som falt for ham, sier hun.

Moore forklarer videre at hun mest sannsynlig lot seg rive med, og at hun hadde vansker for å skille mellom Shane som privatperson, og karakteren han spilte. - Jeg var en 16 år gammel, lettpåvirkelig jente. Jeg var ung og naiv. Jeg følte meg svært heldig, som hadde en person som var villig til å jobbe med meg, og som var tålmodig og forståelsesfull. Han var den perfekte partner når det kom til nettopp dette.

LES OGSÅ: Etter femten år avslører filmstjernen det «alle» har lurt på