Valgte jobben fremfor kjærligheten

Mange trodde at det gikk mot bryllup for stjerneparet Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger. Men Lewis har helt andre planer for fremtiden.

<strong>BRÅTT BRUDD:</strong> Forrige uke ble det kjent at det fire år lange forholdet mellom Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger har tatt slutt. Nå er de ekskjærester, men fremdeles gode venner.
BRÅTT BRUDD: Forrige uke ble det kjent at det fire år lange forholdet mellom Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger har tatt slutt. Nå er de ekskjærester, men fremdeles gode venner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (26) har gjort det slutt med sin syv år eldre kjæreste Nicole Scherzinger (33), kjent fra jentegruppa Pussycat Dolls.

Paret har vært sammen i fire år, og skal fremdeles være gode venner. I følge kilder er det stjernenes travle hverdager som har forårsaket bruddet.

- Nicole har lenge forsøkt å få forholdet til å fungere, men uten hell. De tilbringer for lite tid sammen, forteller en venn til Daily Mail.

Skjønnheten Scherzinger bor for øyeblikket i Los Angeles hvor hun er del av dommerpanelet i den amerikanske versjonen av "X factor". Samtidig racer Hamilton jorden rundt som en av verdes fremste F1-sjåfører.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer