NY FLAMME: En av de tidligere frierne i programmet, Pernilla Jansson, skal være svenskens nye flamme.  Foto: Faksimile Aftonbladet
NY FLAMME: En av de tidligere frierne i programmet, Pernilla Jansson, skal være svenskens nye flamme. Foto: Faksimile AftonbladetVis mer

Valgte feil frier

Den svenske bonden valgte én dame, men endte opp med en helt annen.

SEHER.NO: I finaleepisoden av den svenske utgaven av "Jakten på kjærligheten" - "Bonde søker fru" - endte bonden Fredrik Karlsson (24) opp med å be med seg frier Sofia Erlandsson (23) på ferie.


Men nå dater han ifølge Aftonbladet hennes vennninne og tidligere "Bonde søker fru" -frier Pernilla Jansson (21) i stedet!


- De sov sammen i min seng, sier Sofia , som ikke er såret over å ha blitt erstattet med venninnen.


- Jeg kjente at det ikke funket særlig bra mellom oss og ønsket at Fredrik kunne treffe noen andre. Pernilla er en kjempebra jente som også sendte brev til han. Hun var til og med med på speeddatingen i programmet, men ble senere sendt hjem. Så jeg spurte henne om hun hadde ærlige intensjoner, og da hun sa ja så spleiset jeg dem.


Ifølge Sofia skal spleise-daten ha gått svært bra.


- Ja, jeg tror det gikk bra. Fra hennes side har det klikket og jeg fikk inntrykk av at det har det gjort for han også.


Og ifølge Pernilla, den nye flammen i bondens liv, er det liten tvil om at den amorøse bonden Fredrik kan være den rette.

- Han er kjempetrivelig. Det var hans personlighet jeg falt for. Han er sjarmerende, snill og glad, sier hun.  


LES OGSÅ: - Jakten- Torleif singel